• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yol gösterin napmam lazim

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.179
548
29
Üc gundur kendimi cok yiprattim surekli sinirden agliyip duruyorum karnimda bebegim var kendime cok kiziyorum onuda strese kattigim icin ama napim dayanamiyorum.esim bana gore cok sorumsuz onceden disari ciktiginda bi saat icin bana dil dokerdi cikmak icin simdi beni umursamiyor.ben dedimki kendi kendime biraz torpiliyim bu huyumu adami sıkmayım.bayramin 1 gunu bi saat gezdirdi beni sonrada bana dedi bu aksam arkadaslarla bi koye gidicez mangal falan yakicaz sabahta denize girip gelicez bende icim icimi yesede tamam dedim ve farkediyorum bunu surekli beni ailesine birakip yapiyor bayramin ikinci gunu bana babamin kahvesini acicam dedi 1 saate gelirim gelmedi telefon kapali ve kahveye baktik yoktu orda. Bayramin 3 gunu ben surekli hadi evimize gidelim diyorum yarin hastane gideriz hastane yakin buraya bugunde burda kalalim dio tamam diorum.sonra ogreniyomki bayram 4 kadar hastaneler kapali ben yine aradim gidelim kapali hastaneler bosver gitmeyelim diyorum o bana otur oturdugun yerde dio.bugun bayramin 4 gunu bana hazirlan gidelm dedi ben tamam dedim sora dediki sen hazirlan ben bi dukkanimizdan getirecegim bisi var gitti sora ben hazirlandim.neredeyse aradan 1 saat gecti esim gelmedi gitiim dukkana baktim esim yok beni yine kandirmis.sora geldi eve yeter beni kandirdigin ben eve gidiyorum sakin gelme yoksa terkederim orayi dedim ve kapiyi vurup ciktim arkamdan gelme tenezzulunde bulunmadi.ben saat 11 de eve geldim esim saat 16 da geldi gonlumu aldi sonra ise giderken son golunu atti ben senin kolenmiyim sen boyle yapmaya devam ettikce ben kacicam dedi ben yine agladim geldi yine sarildi boyle yapma dedi
Beni sucluyo surekli ya ben onu cokmu sıkıyom bilmiyorum ama o beni cok uzuyor telefonda agladim yine tutamadim kendimi dalgaci bi sekildr konustu benle adamin umrusunda degilim bende surekli seni birakcam bosasicam diorum gidicem diorum oda bu yaptiklarimi yuzume vuruyor.. Napmam lazim bunun duzelmesi icin soyleyin bana

Cok uzun oldu nolur kusura bakmayin cok fenaaa doldum

öf yalancı birisiyle nereye kadar gider ki...

açıkça sorun bana yalan söylüyosun napıyosun o sürede diye.

Çocuk dogunca ona ihtiyacınız olduğu zaman da mı dükkana diye gidip başka yerlerde sürtecekmiş?

önce sorun belki mantıklı bir açıklaması vardır yoksa da koyun tavrınızı.

Bilmiyorum bekarmi evlilermi.biz ilesim kuramiyoruzki ben sinirlenip bagiriyorum oda bagiriyo sinirleniyo adam gibi konusamiyoz

9 aylik evlisiniz bebeknicin bekleyip kendiniz buyumeliydiniz bunun yasla alakasi yok bu arada.
Keyif aldığıniz seyleri birlikte yapmalı eglenmeli heyecanli olmaliydiniz.
Simdi bebek dogunca bekar hayatina daha cok ozenip gidebilir.
Arkadaslari hakkinda minik bilgileriniz olmali.
Hircinlasmadan bir konusma gerceklesin.
Sonra uzulmeyin.

9 aylik evlisiniz bebeknicin bekleyip kendiniz buyumeliydiniz bunun yasla alakasi yok bu arada.
Keyif aldığıniz seyleri birlikte yapmalı eglenmeli heyecanli olmaliydiniz.
Simdi bebek dogunca bekar hayatina daha cok ozenip gidebilir.
Arkadaslari hakkinda minik bilgileriniz olmali.
Hircinlasmadan bir konusma gerceklesin.
Sonra uzulmeyin.
Kesme beraber eglensek ama bana dioki senle yarim saat olmak bile yetiyor ben dirdirciyim onun gozunde :/ bide arkadaslari hakkinda nasil bilgi alabilirimki esim cok kiskanc asla arkadaslarina beni gostermez.mesela kahvede onu taniyanlar vardir ordan gecmemiz gerekiyo ama o gecirmez uzak yerden goturur sora caddede dolmus vs beklerken beni arkasina saklamalar ohooooo daha neler neler

öf yalancı birisiyle nereye kadar gider ki...

açıkça sorun bana yalan söylüyosun napıyosun o sürede diye.

Çocuk dogunca ona ihtiyacınız olduğu zaman da mı dükkana diye gidip başka yerlerde sürtecekmiş?

önce sorun belki mantıklı bir açıklaması vardır yoksa da koyun tavrınızı.
Soyluyorum bahaneler buluyor neymis bi arkadasi cagirmista kinaya gitmisler

Evet hep yalan soyluyo beni kandiriyor ben dayanamiyorum umursamiyim diorum yolluyorum onu heryere dahada beter hale geliyo kizdigim zamanlar boyle degildi bu kizmayi biraktigim an boyle olmaya basladi
birakmayin benimle zaman gecir birlikte gidelim de. O kahvede olmadigi zamanlarda nereye gitmis yalancinin ta kendisi

6 aylik hamileyim

3 ay içinde baba olabilecek potansiyeli nasıl gördünüz? Ben konularınıza baktım eşiniz açık ve net evlilik adamı değil. Rahatlığı seven biri. Bir mesleğiniz yok. Eğitime devam etmeyi düşünmüyorsunuz galiba. Yol ayrımı gözükürse ileride umarım sorun yaşamazsınız. 21 yaş için evlilik çok erken bana göre.
Allah yardımcınız olsun.

birakmayin benimle zaman gecir birlikte gidelim de. O kahvede olmadigi zamanlarda nereye gitmis yalancinin ta kendisi

Eve geldi konusdum onunla ya arkadaslarin ya ben dedim yoksa gidecem ilkin tabiki sen dedi tamam cikmicam dedi sonra da ben kolenmiyim sen boyle yaptikca ben kacicam ayda yilda bir iznimiz var cikmayalimmi biyere dedi bana :(

Kesme beraber eglensek ama bana dioki senle yarim saat olmak bile yetiyor ben dirdirciyim onun gozunde :/ bide arkadaslari hakkinda nasil bilgi alabilirimki esim cok kiskanc asla arkadaslarina beni gostermez.mesela kahvede onu taniyanlar vardir ordan gecmemiz gerekiyo ama o gecirmez uzak yerden goturur sora caddede dolmus vs beklerken beni arkasina saklamalar ohooooo daha neler neler
biyle insanlar kendileri yapar ve karilarini saklarlar birsey derdimde n3yse

Kesme beraber eglensek ama bana dioki senle yarim saat olmak bile yetiyor ben dirdirciyim onun gozunde :/
Yaslariniz kac acaba
Dirdirciysan neden evlenmis?
Ne demek yarim saat
Insan asik oldugu kisi ile saatlerin nasil gectigini anlamaz ki
Ben 33 yasindayim 2.evliligimi yapacagim ve herseyi birlikte yapiyoruz en azindan alisverise gelme diyorum reyonlara saldirdiginda cok komik oluyorsun kacirir miyim diyor.
Mangala arkadasiyla gidecegine seninle gitsin gülün eglenin 9 ay ya daha konsacak o kadar cok konunuz olmali ki
Tabi arkadaslariylada cikmali keza sizde cikmalisiniz sosyal.hayatlariniz olmali
Ama gezdigi arkadasi evli mi bekar mi bunlari bilin
Hos bir yemek hazirlayip neseli bir sekilde yemekte laf sokmadan falan konusmayi dene.
Uzuldugunu ozledigini ve birlikte zaman gecirmek istediğini soyle.
Yine terslerse bu sekilde yalan soyledigin surece ben bu evliligi surduremem de.
Dik dur.
Bole adamlardan nefret ediyorum madem bekarlikta gozun var neden evlendin diye dovesim geliyor

Gezdigin arkadaslarin kim hayatim.evliler mi ailecek gorusebiliriz belki diye sorup ogreneceksin.
Sende arkadaslarinla arada bulus.
Kendini kapatma

3 ay içinde baba olabilecek potansiyeli nasıl gördünüz? Ben konularınıza baktım eşiniz açık ve net evlilik adamı değil. Rahatlığı seven biri. Bir mesleğiniz yok. Eğitime devam etmeyi düşünmüyorsunuz galiba. Yol ayrımı gözükürse ileride umarım sorun yaşamazsınız. 21 yaş için evlilik çok erken bana göre.
Allah yardımcınız olsun.

Hic korunmadik ilkinler korunmak zararli die duymustuk bende oda bebekleri cok seviyoruz oyuzden hemen bebek yaptik :) iyikide yaptim.bebegimde olmasa halim nolurdu kim bilir..esime gorede ben evlilik insani degilim cocuk gibiymisim.

Back
X