- 15 Kasım 2019
- 45
- 7
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pisagorr42
-
Eşiniz tek basina gibi hayat sürüyor gibi geldi. Yani bizimde borcumuz var esim telefon aldi daha yeni ama beraber plan yaptk odeyebilirmyzfln diye ona gore yola çıktım ki ciddi anlamda borçka var suan yeri geliyo birbirimizi boğazlayacak dereceye geldigmzde oluyo ama hep bi kurtarma yürütme içine giriyo esim yoksa bende giderim babamin evime iki cocukla butun bunlari çekmek zorunda deglm ama iyi düşününMerhaba bayanlar.nerden başlasam bilmiyorum eşimle kaçarak evlendim iki tane çocuğum var sürekli tartışıuoruz.farklı şeylere doğru diyoruz.misal akşamki tartışmamız birinci sınıfa giden oğlumun okulda on kasım etkimliğine katılması böyle şeylere katılmasını istemiyomuş bende tamam dicekmişim demedim tabi tartışmaya başladık.bana sekizden yaptıklarını unutamıyorum hep rüyalarıma giriyo.daha önce baba evine iki kare gittim ama çocukları düşünerek geri döndüm eşimin borçları var ama.gidiyo telefonu nu değiştiriyo buna benzer şeyler yapıyo çalışmaya da.izin vermiyo ben babamdan para istemek zorunda kalıyorum bütün bileziklerim elimdeki yüzüğüm herşeyimi verdim.artık soğuduğumu anladım.napmalıyım iki küçük çocuğum var. Bi yandan onlarında düzenini bozduk istemiyorum bi yandan da artık katlamış istemiyorum çocuklar için katlanmalıyım
Çocuklarında psıkolojısı bozulmaz ınsallah.Merhaba bayanlar.nerden başlasam bilmiyorum eşimle kaçarak evlendim iki tane çocuğum var sürekli tartışıuoruz.farklı şeylere doğru diyoruz.misal akşamki tartışmamız birinci sınıfa giden oğlumun okulda on kasım etkimliğine katılması böyle şeylere katılmasını istemiyomuş bende tamam dicekmişim demedim tabi tartışmaya başladık.bana sekizden yaptıklarını unutamıyorum hep rüyalarıma giriyo.daha önce baba evine iki kare gittim ama çocukları düşünerek geri döndüm eşimin borçları var ama.gidiyo telefonu nu değiştiriyo buna benzer şeyler yapıyo çalışmaya da.izin vermiyo ben babamdan para istemek zorunda kalıyorum bütün bileziklerim elimdeki yüzüğüm herşeyimi verdim.artık soğuduğumu anladım.napmalıyım iki küçük çocuğum var. Bi yandan onlarında düzenini bozduk istemiyorum bi yandan da artık katlamış istemiyorum çocuklar için katlanmalıyım
Ne demek okuldaki törene katılmasını istemiyormuş eşinmi karar verecekmiş törene katılmasınaDaha önce yazışmalarını yakaladım bana tokat attı.ailem yanımda hem ekonomik gücümüz yok ama telefon alırken borç harç alıyo evine tmm yükü bende alıveriş pazar çocukların dersi ödevi herşeyimi eleştirir ayrıca bende bugün çocuğun atatürkle ilgili etkinliklere katılmasını istemiyomuş diğer söylediklerini yqzmak istemiyorum bile
İ
Aynen öyle akşama kadar hiç oturmam bi gün de bugün çocukları ben alıyım demez küçük oğlum astım hastası mutfakta içerim sigarayı ama o koku çocuğu rahatsız ediyo uyardığım zamanda. Sen karışma der.bi konuda uyarsam işiyle ilgili falan sen kimsin de karışıyosun der.Eşiniz tek basina gibi hayat sürüyor gibi geldi. Yani bizimde borcumuz var esim telefon aldi daha yeni ama beraber plan yaptk odeyebilirmyzfln diye ona gore yola çıktım ki ciddi anlamda borçka var suan yeri geliyo birbirimizi boğazlayacak dereceye geldigmzde oluyo ama hep bi kurtarma yürütme içine giriyo esim yoksa bende giderim babamin evime iki cocukla butun bunlari çekmek zorunda deglm ama iyi düşünün
Hem kaçtın hemde bu dengesiz adama çocuk verdin daha ne diyelimÜniversite mezunuyum
Çocuk hevesle etkimliği gösteriyo bunun için mi kıyafet aldık lafa bak.29 elimde filan şiir okumasına izin vermezmişbende film koptuNe demek okuldaki törene katılmasını istemiyormuş eşinmi karar verecekmiş törene katılmasına
Bi o karışmadığı kalmış Okul niye var senin kocan gibileri adam etmek için iyi oldu o zaman
Yani süreklimi boyle davranıyor. Eğer aranızdaki diyolog hergun bu şekildeyse oturup ciddi anlamda konusun istenmeyen bi evliliği sürdürmenin bi anlamı yokAynen öyle akşama kadar hiç oturmam bi gün de bugün çocukları ben alıyım demez küçük oğlum astım hastası mutfakta içerim sigarayı ama o koku çocuğu rahatsız ediyo uyardığım zamanda. Sen karışma der.bi konuda uyarsam işiyle ilgili falan sen kimsin de karışıyosun der.
Çok pişmanım ama geç oldu ne yazık ki.çocuklar için susup kaderime razı olalım dedim ama artık tahammülüm kalmadıHem kaçtın hemde bu dengesiz adama çocuk verdin daha ne diyelim
üniversite okumuş annenin böyle cahillik edip kendini yakmasına mı çocuklaramı üzülelim
Sürekli sen kimsin haddini bil işine bak o moddadır hep onun dwdiklerini doğrudur.herşeye o karar verecekmiş. Sürekli çocuklara ve bana evin reisi olduğunu hatırlatırYani süreklimi boyle davranıyor. Eğer aranızdaki diyolog hergun bu şekildeyse oturup ciddi anlamda konusun istenmeyen bi evliliği sürdürmenin bi anlamı yok
Çok biliyo. Evin reisi kadındır disarda ne taslarsa taslasin. Benim esimde sert biri yalan yok ama hep der ben getiririm sen idare edersin diye had bilme konusuna gelince once o kendi haddini bilsin. Bilmiyorum sussaydım zamaninda belki benm esimde boyle olurdu ama ben cok ters biriyim esim bir der ben iki söylerim bazen der hadi kimseye eyvallahn yok banadami yok diye anladı cunku en ufak ters lafnda restlesirim cunku bende bi insanım bence sizde susmayın esiniz oyle derkenSürekli sen kimsin haddini bil işine bak o moddadır hep onun dwdiklerini doğrudur.herşeye o karar verecekmiş. Sürekli çocuklara ve bana evin reisi olduğunu hatırlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?