- 15 Kasım 2019
- 45
- 7
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pisagorr42
-
Çok üzüldüm yorumlarda yazdıklarınıza da.Bir adım atsanız gerisi gelir.Önemli olan o adımı atmak emin olunMerhaba bayanlar.nerden başlasam bilmiyorum eşimle kaçarak evlendim iki tane çocuğum var sürekli tartışıuoruz.farklı şeylere doğru diyoruz.misal akşamki tartışmamız birinci sınıfa giden oğlumun okulda on kasım etkimliğine katılması böyle şeylere katılmasını istemiyomuş bende tamam dicekmişim demedim tabi tartışmaya başladık.bana sekizden yaptıklarını unutamıyorum hep rüyalarıma giriyo.daha önce baba evine iki kare gittim ama çocukları düşünerek geri döndüm eşimin borçları var ama.gidiyo telefonu nu değiştiriyo buna benzer şeyler yapıyo çalışmaya da.izin vermiyo ben babamdan para istemek zorunda kalıyorum bütün bileziklerim elimdeki yüzüğüm herşeyimi verdim.artık soğuduğumu anladım.napmalıyım iki küçük çocuğum var. Bi yandan onlarında düzenini bozduk istemiyorum bi yandan da artık katlamış istemiyorum çocuklar için katlanmalıyım
Benim için böyle bir adam BİTMİŞTİR. Hatta çocuklarımın değil o saatten sonraki hayatına dahil olmak, yüzlerini göstermemek için herşeyi yapardım.oğlumun okulda on kasım etkimliğine katılması böyle şeylere katılmasını istemiyomuş
Kafam çok karışık bi kaç gün ailenle yanına gidip kafa dinlemek istiyorum ama gitmiceksiniz diyo gidersen tek git çocukları götürme diyo
Tabi sen de o Gülcan Aktaş gibi çocuklarının yanında dayak yemeye devam edip, çocuklarının psikolojisini mahvettikten sonra belki boşarsın.Kafam çok karışık bi kaç gün ailenle yanına gidip kafa dinleneceksen istiyorum ama gideceksiniz diyo gidersen tek git çocukları götürme diyo
Koca denen adam zerre umrumda değil şu an çocuğum okula gidiyo okumayı yeni geçti babamların yanına taşınırsam okuluna orda devam etmesi gerekecek yeni ortam olumsuz etkileyebilir yazarsanız kadar dişimi sıkıp bi iş bulmalıyım para biriktirmeliyim çocukların okulu da biter o arada ömrümü bunla çürütecek değilim ama kendimi sağlama almalıyımTabi sen de o Gülcan Aktaş gibi çocuklarının yanında dayak yemeye devam edip, çocuklarının psikolojisini mahvettikten sonra belki boşarsın.
Ailen yanında, size bakan ailen ama kociş önemli. Aman ayrılma kaparlar onu. Çocuk psikolojisi mühim değil yeter ki başında kocişin olsun.
Yoo. Çocuklar sandığınızdan çabuk alışıyor yeter ki ortamı sevsin.Koca denen adam zerre umrumda değil şu an çocuğum okula gidiyo okumayı yeni geçti babamların yanına taşınırsam okuluna orda devam etmesi gerekecek yeni ortam olumsuz etkileyebilir yazarsanız kadar dişimi sıkıp bi iş bulmalıyım para biriktirmeliyim çocukların okulu da biter o arada ömrümü bunla çürütecek değilim ama kendimi sağlama almalıyım
Üniversite mezunuyum çocuklarıma çalışır bakarım her konuşmayın sonucu tartışmaya bitiyo kendi söylediklerini doğrudur başka düşünceniz kabul etmez bişey olduğunda hemen yaptırım uygular şura gitme bunu yapma gibi.okuduğum kitaba izlediğim programa karışır çok sığ düşünür çocuklar hasta olsa ben hasta olsam diken üstünde dururuz olur olmaz herşeye kızar acaba neye kızacak diye diken üstünde dururum parası yoktur ama eve erken gelmek için parayla başkasına sefer yaptırır otobüs şoförü kendisi.kadınlarla. Ilgili bi haber çıksa haketmiştir der. Daha sayıyımmı
Ben bu kadar geri kafalı olduğunu bilsem bu b..ku yemezdim.annesigil aramış şimdi gelin konuşalım diye eteğimdeki tasları dökmeye yılların suskunluğunu bozmaya gidiyorum.Ya ben şeyi merak ettim ; kaçtınız ,evlendiniz , bu adamın ne olduğunu gördünüz, buna rağmen çocuk yaptınız, yetmedi bir çocuk daha yaptınız, çocuklar okul cağına geldi adam aynı adam elle tutulur bir yanı yok ama hala evlilik devam . Yani adam törene katılmaya izin verse evliliği devam ettirecek miydiniz? Sonuçta bu adama birden vahiy gelmedi yobazlığı vs. hep vardı değil mi. O zaman iyiki izin vermemiş bu sayede bu işe yaramaz adamdan! kurtulmuş olursunuz. E tabi inşallah diyelim malum kadınlarımızın çocuklarım için bahanesi ile sineye çekmediği şey yok .
Unutamadığım herşeyi yaptığı herşeyi herkesin önünden yüzüne yüzüne vurmayq gidiyorumBen bu kadar geri kafalı olduğunu bilsem bu b..ku yemezdim.annesigil aramış şimdi gelin konuşalım diye eteğimdeki tasları dökmeye yılların suskunluğunu bozmaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?