Bi yol gösterin :(

Kızlar ne olur bana bi yol gösterin. Üzüntüden mahvoldum :( Erkek arkadaşımla 5 yıl önce çıkmıştık ve anlaşamayıp ayrılmıştık. Bu yıl yeniden denemeye karar verdik ve denedikte. Çok güzel gidiyodu. Şu son 2 aya kadar çok güzel gidiyodu. Son 2 aydır zıvanadan çıktı. Her hareketim ona batmaya başladı. Bana herşeyi yasakladı ama kendisine sertbestti ( face i kasdediyorum. ) Tamam girince kötü şeyler yapmıyodu ama genede bana yasaklarken kendisi yapıyodu. En son kavgamız dün oldu. O da şuydu. Ben face e giricem diyip girdim. Kendisinin mesaj hakkı olmadığı için bana cevap veremicekti izin istesem bile. Oda peşimden geldi ve bi ton kavga ettik gene. Bana gene her kavgada sölediği gibi benimle oynuyosun demeye başladı. Bende onda Allah korkusu olmadığını söyledim. Bugün gene küs duramadım mesaj attım cvp yok. Sabahtan beri msj attım hemde. Ama açmadı. Gizliden arayım bakalım ne yapcak dedim. Şak die açtı gizliyi ben olduğumu anlayınca kapadı. Ayrıldımı söledim gene en ufak tepki yok. Kızlar bana bi yol gösterinde şunu süründürüyüm ne olur :(

Bu ılıskıden ıs cıkmaz anacum benden sana tawsıye!!!!!!
Zaten ayrıldıgını soylemıs tepkınvermemesınde normal degıl ayrılmanı soylemenı beklıyor gbı.bence zaman kaybetme bu adamla derım bugun bunları yapan yarın daha beterını baskıyla yaptırmaya calısır

Back