Bi yol gösterin

Sizde iş yok
Hem eşinde hem sende
Sen bi eşya mısın, pat pat lafları söylüyosun bari ardında dur da gitme. Eşim götürüyo diye bişey yok
Bıktım annenin saydırmalarından gelmiyorum sen tek git, çözebiliyosan çöz tatlı tatlı görüşelim daha fazla yüz göz olamam de
Sen diyosun eşimden izin alırım sadece, o da hayırrr benden izin alacaksın diye çekişiyosunuz. Eşin oh mis kendini iç yormuyo

İstiyorum calısayım sunlara öuhtac olmadıgımı gösteriyim diye ama esim yok olmaz diyo her traftan yolum kapalı. Haklısınız öyle demek istiyolardır diyorki kocan beni ezip geçemez bana karısma diyemez diyor

İşe girmek istedimm eşimin babası işe girmemi istemiyomuş girersem esmle aynı yerde olcakmıs, iki gün önce esime dedm calısıyım diye hayır olmaz dedi söylemiyo bana ama bence onlardan korkuyo.

Egitim durumun nasil? Okula devam etsen mesela.

Cnm aman ha cocuk falan düsünme. 2 koruma yöntemi falan kullanin. Esin de pek icimi acmadi cünkü.

Evet dogru söylüyosunuz sanırım benide sindirmişler korktugum icin bende gidiyorumm huzurum bozlmasın diye

Egitim durumun nasil? Okula devam etsen mesela.

Cnm aman ha cocuk falan düsünme. 2 koruma yöntemi falan kullanin. Esin de pek icimi acmadi cünkü.
Dışardan lise okuyorum ama bu sornların arasnda benim yemek yemeyi bile canım istemiyorkş derse kafa vereyim ailem uzakta görüsemiyorum bilmiyomki napcam bosanmayı bile düsünüyorum

Evet dogru söylüyosunuz sanırım benide sindirmişler korktugum icin bende gidiyorumm huzurum bozlmasın diye
Böyel çok mu huzurlusunuz
Daha ne kadar didişeceksiniz belli değil
Kadın sayıyo sayıştırıyo siz kocanla piti piti yanına gidip açıklama yapıyosunuz
Annem geldi evi uzaktı kaldı, ertesi günde teyzemi gördük kime ne de geç telefonda didişmek nedir. Eşin olaya el atmalı bence
Herkes kendi ailesini kendi dizginlemeli

canim seni kiskirtmak istemem yanlis akilda vermek istemem
ama galiba en iyisi mesafe koymak yoksa baska türlü rahat huzur yok sana
cvp verme hic bi türlü laflarina ama arama sorma gitmede en iyisi böyle galiba esinlede konus söyle ben artik daha fazla yüz göz olmak istemiyorum en iyisi böyle en azindan saygim olur öbür türlü saygimida yitircem cok daha kötü olcak de eminim oda istemez bunu

Calisman lazim.Israrci ol ve kararli ol.Calis.

Dışardan lise okuyorum ama bu sornların arasnda benim yemek yemeyi bile canım istemiyorkş derse kafa vereyim ailem uzakta görüsemiyorum bilmiyomki napcam bosanmayı bile düsünüyorum

Su an her seyden önemlisi okulun. Ben senin yerinde olsam liseyi bitirir. Üniversite hayalleri kurardim. Ilerde pisman olmamak icin.

Su an onlar yüzünden bosanmayi bile düsünüyorsun. Amaclarina ulasmislar. Esine cok is düsüyor ama o da bagimli onlara.

Cocuk yapma. Okuluna konsantre ol. Takma onlari. Baska bi sehirde is bulsa esin? Hem sen de calisir ve okursun.

Altına imzamı atıyorum.
GelenKutusu

Maddi yönden bağımlı olduklarını bilmiyordum
Tabi ki bağımlı kalınmamalı

1. o kadar terbiyesizlik yapınca neden ayağına gidiyorsunuz,
2. başında kocan varken o kim ki izin isteyecekmişsin,
3. annen gezmeye giderken dünüründen neden izin alsın...
gibi sıralanabilir ama ilk suç eşiniz de ikinci suçu sizde buldum. çünkü yüz vermiş bu kadının totosunu havalara kaldırmışsınız.
kv tipik kv oğlu evleniyor kıskançlık krizleri kaybettiğini düşünerek saldırıyor,
eşin hop anne orda bi dur ne oluyorsun benim evim ayrı yolum ayrı yuvam ayrı bu evin de reisi benim, ben varken senin karıma kocalık yapman gerekmez demeli,
bak kv ler yaşça büyük cahil insanlar onlar daha çok ilkel olarak saldırır bu durumda kendinizi korumanız lazım.
o laf söylediğinde onun ağzının payını vermezsen bir laf fazla söyleyecektir, çünkü cahil insan susacağı yeri bilmez.
bir diğeri kvler malum eski tip aile erkenden evlenmiş birşey bilmeden görmeden bu yüzden kvlerinden öğrenmiş görmüş evini ailesini kv yönetirmiş. onlar da yıllarca söz düşmemiş yediğine , giydiğine, yaktığına,yatıp kalktığına, hatta doğurduğu çocuğu bile kv belirlermiş.
onlar bundan başka sistem görmediği için ve o yaşa kadar söz hakkı düşmüyor ya bu zamanda eline bir iktidar geçiyor haliyle kullanmaya hevesli hemen havalara giriyor.

ilk önce eşiniz ile konuşun baktınız aciz kalıyor çözemiyor, siz kendiniz çözün, sessiz sedasız, bu arada eşinize de annesini şikayet etmeyin, mutlaka görüyor ve kendi annesini tanıyor sonuçta..

bu kısmı yeni gördüm;
bakın onlar size baktığı sürece eşiniz asla aile reisi olamaz, ev geçindirmenin, ailenin sorumluluğunu üstüne alamaz.
bu maddi mecburiyet değil , resmen sindirmişler.
eşiniz ailesinden uzaklaşırsa evi geçindiremeyeceğini biliyor, ben onlara muhtacım aileme onlar bakıyor haliyle de bizim üzerimizde her hakka sahip diye düşünüyordur..

Haklısınız ama oan öyle bi durumda oluyorumki sayıyo sayıyo sonra gelin knusalm telefonda brbirimizi kırıyoz diyo gitmesen allahım ben suclu oluyom gitmedim onuda denedm sevdalm olayı kapatıp barısmak istemiyo dedi gelmiyo dedi ne yapmaya calıssam üste cktı arkadaslar acıkcası ben onun cenesine yetisemiyorum tartısamıyorum onunla. Eşimin annesiyle knusma knusuna geleyim knusuyor ama direkt olarak demiyor bu dedklerini o öyle dediginde esim sadece şunu dedi anne sevdalm söyle demek istiyor kocam varken sizden niye izin alayım size sadece hber verrm demek istiyo dedi. Belkide esim kendince elinden geleni yapıyor ama bana ytersiz geliyo cnkğ kadın anlıcak tipten degil her kavgada esimi evlatlıktan reddediyor o derece.

Eşim askerden geldi işyerinden cagırmadılar babasının yanında bi iş kurdu orda calısıyor ayrı maaş alacak ama babası acıkca borclarını kapatmak icin bu işe girdirdi fzlasını alacak azını bize verecekmiş.

Kınamak istemiyorum ( Allah affetsin bu asla kınamak değil ama böyle de olmaz yani ne bu kaynana mı ya. Hiçbir kaynana böyle olmamalı. Kaynana demek kocamın annesi benim mutluluğumun sebebi demek. Çok şükür ki ben annem gibi gördüm kayınvalidemi. O da beni kızı gibi gördü. Allah size sabır versin. Ne diyim ki. ((

Başka sehire gidebilxegimizi zannetmiyorum canım memleketimizdeyiz bide yardmcı olcak birileri yok nasıl bianda gidebiliriz bilmiyorum. Evet okulumada devam edicem brakmıcam ünv bitireblirmiyim pek cesaretm yokta cocuk düsünmüyorm smdilik allah korusun.

Amin inş hiç bozulmaz aranız laf acıldıgı zamanda bana diyor ben seni kızım gbi gördüm sen degerimi bilemedin diye şaştm kaldm vallahi iyimi kötümü bende cözemedim esim bile kendi annesini tanıyamıyor.

Kvalideni bi gün eve çağır kahve içmeye gelde. Sonra onu sıkıştır köşeye
"Bana bak kadın ortalığı karıştırıp huzurumuzu bozacak olursan sıkıveririm ümüğünü kimsede alamaz elimden postalarım öbür tarafa sen beni tanıyamadın galiba ayagını denk al" de sonra sepetle evden. Ben öyle yaptım şimdi korkudan bir şey yapamıyor.

Şaka şaka :) Bazen böyle yapasım geliyodu ama :)
Allah yardımcın olsun zor işler.
Bi de keşke şu konularınızı yazarken paragraf filan yapsanız.
Geçici körlük yaşadım biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…