- 13 Aralık 2015
- 128
- 75
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sevdalm6868
-
Çok düsündüm ayrılmayı ama nisanlımın bi sucu yok diye durdum severek evlendkaslında daha nişanlıyken yüzlerini göstermişler...bu şekilde arada kalacağın belliydi..bundan sonrada değişmez malesef...keşke evlenmeden önce düşünseydin...
Öyle yapıyorm ama mecbur gidiyoz yine yüzyüze bakıyoz bn aramasam o brni arıyo laf saymak için. Dayanacak gücüm kalmadı ailemde orda perişan yine ağlatacaklar kızı üzüyolar diye diken üstündelerOkudukca ben sinir oldum kadina.Niye bu kadar yüz veriyorsunuz kadina?
Arama sorma hesap da verme. Kudursun. Siz alttan aldikca bi sey sanmis kendini. Yazik annen bile sinmis. Hicbir seyin hesabini vermeyin. Yok sayin.
Eşimin iyi bir işi yok uzak biyere taşınsakta peşimizi bırakmazlar, esime hala kücğk bi cocuk gbi davranıyolar herşeyimşze karısmak istiyolar buda karısmayın demiyo yine onlara bağlıyız. Arayıp sormuyorm eşim diyo bi ara yine basımızı agrıtır diye snir oluyom zoruma gidiyo onca şeyi duyduktan snra aramak onlara gtmekDegiseceklerini mi umit etmistin , neden degissinler ki ? Ya uzak bi yere tasinacaksin yada yoklarmis gibi hayatini yasayacaksin.Esine onlar aleyhine bi sey deme.Zaten adam goruyor herseyi.Sen de o kadar kafayi takma , daha beter kontrolden cikip sapitsinlar.Bayram seyran disinda aramayin bile.Zaten her aradiginda kavga cikaracak bisey buluyor ve bunu yaparak kendini tatmin ediyor senin uzerinden.Kendini bu anlamda kullandirma.Hesap da verme.Kendini suclu da hissetme.insan gibi insan oluyorsa gorusursun.Yoksa hic umur etme.Esinle keyfine bak.
Öyle yapıyorm ama mecbur gidiyoz yine yüzyüze bakıyoz bn aramasam o brni arıyo laf saymak için. Dayanacak gücüm kalmadı ailemde orda perişan yine ağlatacaklar kızı üzüyolar diye diken üstündeler
Öyle yapıyorm ama mecbur gidiyoz yine yüzyüze bakıyoz bn aramasam o brni arıyo laf saymak için. Dayanacak gücüm kalmadı ailemde orda perişan yine ağlatacaklar kızı üzüyolar diye diken üstündeler
Kapattım yüzüne sonra knusalm diye durmadan aradı acmadım kapıya geldi ortalıgı karıstırdı iyice kudurdu hangi bigün takmayım bu kadını ben korkuyla yasıyorum biyere gitmeye cekiniyorum. Gitmek istemedim esim gitti tek basıma beni aramıs kv böyle yaparsan kp duymasın seni yollar bak babangile diyor gitmesende olmuyor gitsende..Siz gitmeyin evine.Esin gitsin tek basina.O aradigi zaman da , hakaret ederse , "siz benimle boyle konusamazsiniz , ben size saygi da kusur etmezken siz benimle bu sekilde konusamazsiniz , sakinlestiginizde konusalim" diyerek telefonu kapatmaniz gerekiyor.Bi dank etsin bazi seyler.Kendinizi ezdirmeyin bu kadar.Hem sizi hem ailenizi sindirmis , zevk aliyor cok belli.
İşe girmek istedimm eşimin babası işe girmemi istemiyomuş girersem esmle aynı yerde olcakmıs, iki gün önce esime dedm calısıyım diye hayır olmaz dedi söylemiyo bana ama bence onlardan korkuyo.Kadinin da bu hosuna gidiyor. Sizi huzursuz etmek,aglatmak niyeti. Bu zevki ona tattirma. Ona yapacagin en iyi sey görmezden gelmek.
Esinle bu konularda konusma. Yuvan huzur dolu olsun. Sen takmadikca esin de daha az stresli olacaktir. Ama her zaman da gitmeyin su kadinin yanina.
Uzak bi yere tasinamaz misiniz? Bi ise falan baslasan. Ona ayiracak vaktin olmadigini görür. Senin de kafan dagilir.
Ben babamın evinde baslamıstım aglamaya ailemi cok üzdüler annem hala aglar arkamdan öyle laf sokan uyumsuz biride degilim bilmem öyle seyleri yapamam bana iyi olsalardı ben unuturdum ama gücüm yok mantklı düsğnemiyorumallah yardimcin olsn
atsan atilmas satsan satilmaz
ama taviz verme derim ben sana
ona hesap vermek zorunda degilsin
valla ne insanlar var sasip kaliyorum
ben smdi nisanliyim hic böyle bise görmedim kayinvaldemden insallahda görmem
biraz anlayis sart ja bukadarda zehir edilmez hersey
Eşimin iyi bir işi yok uzak biyere taşınsakta peşimizi bırakmazlar, esime hala kücğk bi cocuk gbi davranıyolar herşeyimşze karısmak istiyolar buda karısmayın demiyo yine onlara bağlıyız. Arayıp sormuyorm eşim diyo bi ara yine basımızı agrıtır diye snir oluyom zoruma gidiyo onca şeyi duyduktan snra aramak onlara gtmekesimde kavgalar kapanınca normal oluyo ama ben istemiyorum icimden gelmiyo
Kapattım yüzüne sonra knusalm diye durmadan aradı acmadım kapıya geldi ortalıgı karıstırdı iyice kudurdu hangi bigün takmayım bu kadını ben korkuyla yasıyorum biyere gitmeye cekiniyorum. Gitmek istemedim esim gitti tek basıma beni aramıs kv böyle yaparsan kp duymasın seni yollar bak babangile diyor gitmesende olmuyor gitsende..
Annem konusmadı geldklerinde oraya gitmediker sadece bana geldiler knusmadılar bu sfer annemgil gdince bana yüklendiler bagırıp esmde götürüyo beni napıyım nasıl gitmeyim cagırınca isimiz olsada bırakıp gidiyoz resmenAman bunca şeyin üstüne siz bi de bu kadını öylesine arıyor musunuz
Her aradığınızda sayıyomuş, sonrakinde de aynısını yapacağı belli
Ben olsam ne giderim ne ararım, insanlıktan anlamıyo madem bu dilden konuşmak lazım
Taa nişanlıyken belli etmiş az öz görüşmeniz lazım, annen geldi mi kıskanıyo filan benim annem böyle biriyle görüşmez mesela
Kayınvaliden telefonda yaygarayı basıyo, sizde her sfeerinde ayağına gidip konuşuyosunuz
Canı sıkıldıkça yaygara basıyo ki gelsinler diye bence
Saçma bi ego savaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?