Bi yükün altina girdim ki ..Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz

Babana kıyamıyorsun da baban senden düpedüz mal kaçırmış sımsıcak parayı oğluna havale etmiş oh. Nihayetinde kimseye yar olmamış para.
Seni gidi komik seni babam bu hayatta evladından mal kaçıracak son insan olamaz.Ustune araba aldi oğlunun o arabayı satıp düğün yapcaklari o parayı yemiş yani zamanında bana da araba aldı çok şükür eşitsizlik falan yok.

Para verirseniz borcunu kapatacağını sanman bile acemi olduğunun göstergesi
Çalışıp kapatıcam diyor pek inanmıyorum ama görecegiz benim bu durumda yapacak bi şeyim yok farkı şekilde paraya ihtiyacı olsaydı ben de eşimde arkasında olurduk ama böyle durumda malesef

Ne alaka ben espiri yapmadım? Saflığını babandan almışsın hayatta kolaylıklar diliyorum

Ne alaka ben espiri yapmadım? Saflığını babandan almışsın hayatta kolaylıklar diliyorum
Size de kolaylıklar diliyorum algilayamiyorsunuz sanırım.Babam arsayı satıp araba aldı araba kardeşimin üzerine ve o parayı batırdı.Ayni zamanda babam benim arabamida aldı yani şuan bindiğim araç babamin hediyesi nasil bi mal kaçırma oluyor. Kitap okuyun bence biraz

Evet suan para verip borcunu kapattırmak tekrar yap tekrar bat arkandayız deyip o rahatlığinj devam ettirmek farkındayım.
Borcu kapatamazsa sizin kapınızı çalacaktır, net bir şekilde para vermeyeceğinizi söylersiniz, ki vermeyin de zaten çünkü kumar bağımlıları borç kapatmak için aldıkları parayı da kumara yatırıyor.

Net olarak belirttim bunu .Böyle bi iş için kendi çocuğumun hakkına giremem .

Nişanlısına kredi çektirmiş, neden kendi çekemedi… bankada da batık adam. Onu da yemiş. Düğün yapamayacak babasına ne diyecek, eşya yok düğün yok. Babası saf mı

Evet kardeşiniz yanlış bir şey yapmış ama bu günümüzün hastalığı maalesef, muhtemelen parayı arttırıp babasını sevindirmek bile ostemisti bu işlere girerken. Ama şimdi onu çok mutsuz eden bir çukura düşmüş.Yardım etmenizi istiyor bir taraftan iç sesi,bir taraftan da istemiyor. Babanızı bilmiyorum tabi ki tepkisi ne olur ne biter. Eğer ki günün sonunda üzülse de çok, ne yapalım olan olmuş diyecek bir evreye gelecekse babanızla gizli saklı önce anlatın bence. Bak millet intihar ediyor bu şeylerden, her gün görüyoruz,okuyoruz diyin. Babanızın artık durumu kabullendiğini anladığınız anda da ailece oturup bu konuyu kardeşinizle konuşun. Sonuçta bu işlerde kötünün kötüsü çok fazla. Ve muhakkak kısa süreli bir terapi desteği de aldırmak gerekecektir bu illetten iyice kurtulması için. Evlat sonuçta elden ne gelir ki, ah yaşasaydı da borcunu biz ödedik diyen bir sürü gözü yaşlı aile var bu gün bu ülkede

Çalışıp kapatıcam diyor pek inanmıyorum ama görecegiz benim bu durumda yapacak bi şeyim yok farkı şekilde paraya ihtiyacı olsaydı ben de eşimde arkasında olurduk ama böyle durumda malesef
Mesleği de yokmuş hangi işten gelen para o kadar büyük bir borcu kapatır ki? 30 binden asgari üstü işe girse ve yemeyip içmeyip 1 kuruş aşmadan biriktirse ( ki aile evinde bile mümkün değil hele evlenince hiç) 4 yoldan fazla eder.

Ben de düşünüyorum bunu ya blöf değilse ben biraz duygusalda bi insanım kanarım hemen ama dün gerçekten o pismalgi gördüm gözünde. Parayı arttırıp güya iş kuracakmis iki arkadaş.Sonra borçla tekrar kaybettiği parayı kazanmaya çalışmış yanlisi yanlışla kapatmaya çalışmak değil mi bu?Allah sonunu hayır etsin kizsamda ofkelensemde bi yanım ona da çok üzülüyor

Kimden ne kadar borç almış?

300 bin bi arkadaşından 120 de nişanlısından
Yani kısacası çöpe gitmiş lara hariç aslinda norc 420 bin. Yani bir şekilde çalışıp ödenebilir. Sakın kimse yardımcı olmasın, kendisi gerekirse 2 işte çalışıp ödesin. Diğer giden paraya geçmiş olsun o gelmez ama borç kalemi değil o. Tekrar düğün bilmem ne sakın para vermesin babanız.

İnşallah oyle yapar ama inanmıyorum pek sagolun yorumunuz için

Umarim o kiz gercegi ogrenir ve ayrilir. Bende kelimeler tukendi ailece oglunuza ne yaparsaniz yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…