Biasdf'in cici çeyizleri :) buyruuunnn :)

kindergarten1542

sevgilisinin bitanesi
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
65
0
296
herkese merhaba :) evlenmeme 1.5 senem var ve biraz da maddi konulardan dolayı çeyizlerimi yavaş yavaş seçerek almaya çalışıyorum :) sırf almış olmak için içime sinmeyen bir şey almak istemiyorum her şeyimi düşünerek zevkime göre almak istiyorum. Daha çeyizlerimi tamamlayamadım çok eksiğim bile var ama almış olduklarımı buradan sizinle paylaşıp heyecanıma ortak olmanızı istiyorum :):)

Fotoğrafların birçoğunu kendim çektim. markalarını da çekmeye özen gösterdim ki hoşunuza giden bir şey olursa kolayca sizde bulabilin diye İşteee başlıyooruuuzzz

havlularım :)

annemin zorla aldırdığı illa olacak dediği dantel mutfak , nevresim ve karyola takımım..

şallar ve tek kişilik nevresim takımları

Günlük kahvaltı takımım..

Pasta setlerim..

bievden bayıla bayıla aldığım baharat ve mutfak tezgah üstü takımım

kahve fincanlarım ve günlük su bardaklarım :)

nevresim takımı ve hamam seti

ve diğer mutfak ıvır zıvırları :)

sevgilimin doğmamış bebişimize aldığı hediyeler :)

Buda kendi işlediğim kanaviçe tablom.. daha çerçeveletmedim evime uygun çerçeve alacağım.

sabunluklar, seccade,tespih ve tülbentler, annemin illa olacak dediği dantel parçalar ve diğer ıvır zıvırlarda var ama artık onları ekleyemeyeceğim :)

işte şimdilik bu kadar yarın nasipse birşeyler alacağım onları da eklerim :))

Eklentiler

• $2013-05-02 14.43.34.webp
    17 KB · Görüntüleme: 83
  • $2013-05-02 15.01.54.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 96
hayırlı olsun topiğin canım güle güle kullan ciicilerini baharatlık tüm takımını çok beğendim bardakların renkli renkli çok şeker duruyor ve bebeciğine aldığın ayakkabı çooook güze bayıldım ona allah tamamına erdirsin canım

çok teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun inşallah

aramıza hoşgeldin, ben de yeniyim bu konuda :)
aldıklarının hepsi çok şeker özellikle de baharatlığın ve kahvaltı takımın, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

aramıza hoşgeldin, ben de yeniyim bu konuda :)
aldıklarının hepsi çok şeker özellikle de baharatlığın ve kahvaltı takımın, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Hoşbulduukk :) burada olmaktan gerçekten çok mutluyum sanki herkes birbiriyle arkadaş gibi çok güzel bir ortam var.. zaten kahve fincanlarımın hiçbirini kendim seçmedim hepsi annemin önceden alıp sakladığı şeyler..büyük parçalardan kahvaltı, pasta takımı, baharat takımı ve renkli bardaklarımı kendim seçtim..varolunca bir de anne hatırı olunca yok sayamıyorsun kullanayım dedim. daha birşeyler alacağım ufak ufak inşallah :) iyi dileklerin için çok sağol canım hepimize inşallah..

Konun ve çeyizlerin hayırlı olsuun
Sanırım kahvaltılık kase kardeşi olduk
Mutlulukla kullan inşallah

aynen canım ortam çok samimi içten..
benim de babannemin aldığı epey bir şeyim var fırsat bulunca çekip koyucam, güzel hatıralar bunlar dediğin gibi yok sayılmaz düşünmeleri yeter

canım topiğin hayırlı olsun, hoş geldin aramıza

Hepsi çok güzel görünüyorlar, huzurla mutlulukla kullanmak nasip olsun canım

canım herşeyin harika güle güle kullan pasta setine ayrı bayıldım yahu kaça aldın sorması ayıp kendin çekmişsin erinmeden çok hoşuma gitti bende olabildiğince elimle çekiyorum çok mutlu oldum canlı fotolar görünce daha iyi oluyor böylesi güle güle kullan tekrardan 16:

canım öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ..pasta setim güral porselen spring serisinden canım ama ben bir seti 10 tl'ye aldım. o nasıl oldu derseniz oriflame satıyordum ve çok satış yaptığım için 10 tlye alma şansım oluyordu bende hem annemin hesabından hemde kendi hesabımdan 10ar tl'ye 6şar kişilik almış oldum. 12 kişilik takım yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…