- 12 Nisan 2013
- 65
- 0
- 296
- Konu Sahibi kindergarten1542
-
Allah huzur içinde aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun topiğin canım güle güle kullan ciicilerini baharatlık tüm takımını çok beğendim bardakların renkli renkli çok şeker duruyor ve bebeciğine aldığın ayakkabı çooook güze bayıldım ona allah tamamına erdirsin canım
Biev setine ve gürallar kahvaltı pasta setlerini çok sevdimgüle güle kullan canım...
aramıza hoşgeldin, ben de yeniyim bu konuda :)
aldıklarının hepsi çok şeker özellikle de baharatlığın ve kahvaltı takımın, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Hoşbulduukk :) burada olmaktan gerçekten çok mutluyum sanki herkes birbiriyle arkadaş gibi çok güzel bir ortam var.. zaten kahve fincanlarımın hiçbirini kendim seçmedim hepsi annemin önceden alıp sakladığı şeyler..büyük parçalardan kahvaltı, pasta takımı, baharat takımı ve renkli bardaklarımı kendim seçtim..varolunca bir de anne hatırı olunca yok sayamıyorsun kullanayım dedim. daha birşeyler alacağım ufak ufak inşallah :) iyi dileklerin için çok sağol canım hepimize inşallah..
Konun ve çeyizlerin hayırlı olsuun
Sanırım kahvaltılık kase kardeşi olduk
Mutlulukla kullan inşallah
canım topiğin hayırlı olsun, hoş geldin aramıza
Hepsi çok güzel görünüyorlar, huzurla mutlulukla kullanmak nasip olsun canım
canım herşeyin harika güle güle kullan pasta setine ayrı bayıldım yahu kaça aldın sorması ayıp kendin çekmişsin erinmeden çok hoşuma gitti bende olabildiğince elimle çekiyorum çok mutlu oldum canlı fotolar görünce daha iyi oluyor böylesi güle güle kullan tekrardan16:
canım topiğin hayırlı olsun çeyizlerin çok güzle özellikle biev setine bayıldım güle güle aşkla kullan
Konun hayırlı olsun
hepsi birbirinden güzel özellikle beyaz şalına bayıldımmmmm
mutlulukla kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?