Biberiye Yağı ve Simit Bölgem :(

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
35
Kızlar Merhaba,
Diyet ve koşarak yaklaşık 7 ayda 25 kilo verdim. Ancak şimdide vücudumda sarkmalar oldu ve simit bölgem oluştu. Simit bölgesi için biberiye yağı kulllanan oldu mu ? Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Diyet ve spor olmadan bir işe yaramaz. Ama siz zaten yapıyormuşsunuz. Koşmaktan çok sıkılaştıracak sporlara yönelseniz daha mantıklı olur sanki. Yoga ya da plates, hiç olmadı kardio tercih edebilirsiniz.

Kızlar Merhaba,
Diyet ve koşarak yaklaşık 7 ayda 25 kilo verdim. Ancak şimdide vücudumda sarkmalar oldu ve simit bölgem oluştu. Simit bölgesi için biberiye yağı kulllanan oldu mu ? Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle teprik ederim. bundan sonra sıkılaşmak için çalışmalara başlayın. hatta bunun için bir bilene sorsanız daha iyi.

ben diyetim boyunca biberiye çayı içtim.gunde iki kere.
ama hem çay hem ip atladım hemde yediklerime dikkat ettim.
tek başına olmaz bişey

Kızlar Merhaba,

Cnm Sabah akşam 50 mekik çek gobegini hep içine çek her zaman (bu çok önemli )

Yanlarin içinde sağa sola hareket ile sıkılastir

koşmak derken kaç saat koştunuz bende böyle bir programı düşünüyorum da . :KK6:
Haftanın 3 veya 4 günü koşu bandında ortalama 5 - 6 km koştum :) tabi tatlı hiç birşey yemedim desem yalan olmaz. Ama çokta diyet modunda değildim. Yani açıktığımda yarım somun ekmek yerdim :)

Haftanın 3 veya 4 günü koşu bandında ortalama 5 - 6 km koştum :) tabi tatlı hiç birşey yemedim desem yalan olmaz. Ama çokta diyet modunda değildim. Yani açıktığımda yarım somun ekmek yerdim :)

ya bişey daha sorabilir miyim? spor salonuna gidecek vaktim yok çalıştığımda dolayı ama evimin yakınında büyük bir park var orda akşamları 1 2 saat yürümek aynı formu getirir mi spor salonuyla :olamaz:

öncelikle teprik ederim. bundan sonra sıkılaşmak için çalışmalara başlayın. hatta bunun için bir bilene sorsanız daha iyi.
ya bişey daha sorabilir miyim? spor salonuna gidecek vaktim yok çalıştığımda dolayı ama evimin yakınında büyük bir park var orda akşamları 1 2 saat yürümek aynı formu getirir mi spor salonuyla :olamaz:
Yürümek nasıl bir etki eder hiç bilmiyorum :( ama hiç yürümemekten daha iyidir.

Kardes simitlere cozum bulursan bana da haber et. Bende cekiyorum bu beladan. Cidden bela yani. Cok cirkin bi goruntu.

simitler için criss cross yapın, daha etkili hiçbir şey yok. youtube dan izleyeblirsiniz nasıl yapıldığını

Screenshot_2016-05-06-14-56-56.webp

1. Hareketle sikislastirabilirsiniz.
Ben o hareketle incelttim.

2. Harekette twistin agirliklarla yapılanı.

Plateste iyi gelecektir :)

elbette kilo verirsiniz. ama ağzınızı da tutucaksınız.

Kardes simitlere cozum bulursan bana da haber et. Bende cekiyorum bu beladan. Cidden bela yani. Cok cirkin bi goruntu.
:) geçen forumda görmüştüm günde 500 kere ayakta sağa ve sola eğilerek simitlerden gözle görülür bi incelme sağladığını söylemişti bi arkadaş. Yaklaşık 1 ay da sonuç almış :)

Back
X