Biberon alışması 😒

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
560
215
33
31
Kızlar biz bebeğimize hep avent biberon kullandık geçen gün ucunu kopartmış ebebekte de 5 numara biberon ucu kalmamış siparş verdik 4 5 gün sürdü gelmesi o gelene kadar da wee marka bi biberon vardı evde onunla verdik ucuda küçük baya hemde bugün avent uç geldi oğlum kabul etmiyor nasıl alıştırabilirim ne yapabilirim

Tecrübeleri anne adayları philips avernt çok pahalı am uç hem biberon aldık biberonuda eskimişti zaten gitti şimdi dandik biberon ucuna alıştı kafayı yicem

Uykusunda avent verin sonra uyandığı zaman da önce o dandikle başlayın 1-2dk sonra aventle devam edin o ara eline oyuncak verebilirsiniz siz elinize çıngırak falan alabilirsiniz dikkatini çekmek için

Uykusunda avent verin sonra uyandığı zaman da önce o dandikle başlayın 1-2dk sonra aventle devam edin o ara eline oyuncak verebilirsiniz siz elinize çıngırak falan alabilirsiniz dikkatini çekmek için
Uykuya dalmak üzereydi avent verdim gözleride kapalıydı öğürdü emmedi o dandik olanı verdim hemen aldı hepsini yedi cinnet geçiricem ya cidden yani bununla içiyor şuan şaka gibi ucuda küçük sanırım 3 4 aylık bebekler için tek delikli birde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 21
Uykuya dalmak üzereydi avent verdim gözleride kapalıydı öğürdü emmedi o dandik olanı verdim hemen aldı hepsini yedi cinnet geçiricem ya cidden yani bununla içiyor şuan şaka gibi ucuda küçük sanırım 3 4 aylık bebekler için tek delikli birde
Bu uçlar küçük olsa da hızlı akışlı olabiliyor. Avent çektikçe mama gelen bir uç olduğu için beyefendi elbette kolayı seçmiş 😂

Bu uçlar küçük olsa da hızlı akışlı olabiliyor. Avent çektikçe mama gelen bir uç olduğu için beyefendi elbette kolayı seçmiş 😂
Pislik ya vallahi bilsem almazdım aventi işim acıdı şuan gene ben deneyeyim dediğiniz gibi uykusunda falan almazsa artık ne yapalım bu dandikle içsin pis çocuk 😩😂

Back
X