Biberon kapağı arıyorum

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Arkadaşlar dert değilde chicco marka biberonun kapağı kayboldu bulunurmu acaba. Nasıl temin edeblrm teşekkürler

Arkadaşlar dert değilde chicco marka biberonun kapağı kayboldu bulunurmu acaba. Nasıl temin edeblrm teşekkürler

Chicconun ithalatci firmasinin numarasini bularak sorabilirsin onlara ya da mail yoluyla iletisime gecebilirsin ama ben bugune kadar tek kapak satildigini gormedim. Belki ucreti karsiliginda yollarlar.

ben hep chicco kullandım özellikle koybolur diye kapak ve kapatma plastiğini atmıyorum elimde mevcut 2.el kullanmak isterseniz göndereyim....

ben hep chicco kullandım özellikle koybolur diye kapak ve kapatma plastiğini atmıyorum elimde mevcut 2.el kullanmak isterseniz göndereyim....
. Kapakları aynıdır herhalde top şeklinde bmm şu hafif kıvrımlı biberonum uzakta olsa olsun kargo 5 tl filn herlde

ben bursadayım foto çeker koyarım yarın aynısı ise gönderirim...bazen bende takıntılı oluyorum....illaki olcak diye...hala biberon kullanıyorum ...32 aylığız ama...korgo 5 tl tutarmı bilmem ptt kargo daha ekonomik..
. Kapakları aynıdır herhalde top şeklinde bmm şu hafif kıvrımlı biberonum uzakta olsa olsun kargo 5 tl filn herlde

Tamam canım kullanışsız oluyor kapaksız çantam batıyr ucuz bişide değil malum kırk kanaat geçiniyZ 11aylık bizmde çok ii olur. Görüşürüz göndermek istediklerin varsa da alabilirm memnun olurum yanlış anlama

Back
X