Bebek Beslenmesi biberon kaşık emmeme cikmazi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eftelyatek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
46
3
41
Bebeğim uyanıkken emmiyor uykuluyken emdiği de çok verimli olmuyor doktor sağ kaşıkla ver dedi kaşıkla çok zor biberonu tutuyor ama onu da çok istekli almıyor sürekli sut satıyorum elektrikli pompa ile.kaşıkla verdiğim sürece beni emmesi düzelir mi dersiniz biberon vermek tamamen benden uzaklaştırır mi şuan biberona çalıştığını sanmıyorum çünkü öyle olsa biberon iştahla emer ama ona da çok iştahlı değil.dişe bağlıyor çoğu çok salgası akiyo cunku ısırmak istiyor biberonu.bi yol gösterin lütfen. Nasıl bi yol izleyim

Ayni sıkıntı bendede var bebegim dort aylik oldu ama beni emmeyi reddediyo simdiye kadar bi sorun yoktuu.. biberonla su veriyorum cok istahla cekiyo gogsumu veriyorur agliyo.. uyku sersemiyken emzirebiliyorum bende anca.. ozamanda gaz sancisi vuruyo cok ememeden birakiyo.. sonrada ac diye hep agliyo mizmizlanio.. bu ay az kilo almis bu yuzden cok uzgunum.. ek gidaya baslasam dedim doktoruma kabizlikla uğraşırsin bide dedi zaten gaz problemi bitmedi bi turlu.. bu cocuk nasil doycak bilmiyorun bizimde dis sorunumuz var herseyi isiriyo asiri salyasi akiyo ama hemen cikmayabilirmis bikac ayi bulabilirmis cikmalari.. pompayla sagip sutu biberonla versem bu sefer beni tamamen bırakacak sonrada sutumuz kesilir pompa cocugun emmesi gibi sut akisi saglamiyomuss.. napicaz bizz..

benimde 4 aylık kızım var erken işe başladım önceleri işte sağıyodum hep öyle götürüyodum emiyo du sütüm çok değildi ama yine de yietiyodu ona tabi sağmakla emmesi arasında çok fark var şimdi sütüm iyice azaldı sağamıyorum bile mama takviyesi yapıyoruz aç çünkü hep emmeyide reddediyo yatırdığım anda kucağıma başlıyo bağırmaya uyutup sakinleştiriyorum uyku sersemi alıyo yalancı emzikle aldatıyorum onu alıyo hemen çıkarıp göğsümü dayıyorum bazen alıyo bazen almıyo çok zor böyle emzirmeye çalışmak

benimde 4 aylık kızım var erken işe başladım önceleri işte sağıyodum hep öyle götürüyodum emiyo du sütüm çok değildi ama yine de yietiyodu ona tabi sağmakla emmesi arasında çok fark var şimdi sütüm iyice azaldı sağamıyorum bile mama takviyesi yapıyoruz aç çünkü hep emmeyide reddediyo yatırdığım anda kucağıma başlıyo bağırmaya uyutup sakinleştiriyorum uyku sersemi alıyo yalancı emzikle aldatıyorum onu alıyo hemen çıkarıp göğsümü dayıyorum bazen alıyo bazen almıyo çok zor böyle emzirmeye çalışmak
Benim oğlum da tam 4 aylık. Bu emmeme genelde bu dönemde ortaya çıkıyormuş.ben dişine bağladım durumu aynen senin gibi uykulu emziriyordum ama ikingündür uyanıkken de almaya başladı çok şükür ama ısrar etmedim ben actım göğsümü yatırdım oynadım falan öyle öyle yatırınca ağlamasını kestim sonra baktım agzını falan da açıyor az da olsa emiyo bırakıyo yani sabırlı ve ısrarcı olmadan davranmak daha iyi oluyo sanırım.ben ücretsiz izindeyim evdeyim yani emmediği zaman sağdım ama bi azalma olmadı.1 haftadır uyanıkken hiç emmiyodu gündüzleri 3 saatte bir sağmaya çalıştım tavsiyem sabır ısrarcı olmamak sütü düzenli sağmak azalmaması için bir de sağdığınız sütü kasıkla zor da olsa içirmek.hatta biberon dan daha kolay çünkü benimki biberonu agzında geveliyodu kasıkla olunca yutuyo mecbur.bi de en etkilisi şu oldu bakara suresi bilen biri okusun çocuğunuz için yer gök dua ile sonuçta umarım sıkıntıniz geçer benimki geçtim gibi çok şükür

Ayni sıkıntı bendede var bebegim dort aylik oldu ama beni emmeyi reddediyo simdiye kadar bi sorun yoktuu.. biberonla su veriyorum cok istahla cekiyo gogsumu veriyorur agliyo.. uyku sersemiyken emzirebiliyorum bende anca.. ozamanda gaz sancisi vuruyo cok ememeden birakiyo.. sonrada ac diye hep agliyo mizmizlanio.. bu ay az kilo almis bu yuzden cok uzgunum.. ek gidaya baslasam dedim doktoruma kabizlikla uğraşırsin bide dedi zaten gaz problemi bitmedi bi turlu.. bu cocuk nasil doycak bilmiyorun bizimde dis sorunumuz var herseyi isiriyo asiri salyasi akiyo ama hemen cikmayabilirmis bikac ayi bulabilirmis cikmalari.. pompayla sagip sutu biberonla versem bu sefer beni tamamen bırakacak sonrada sutumuz kesilir pompa cocugun emmesi gibi sut akisi saglamiyomuss.. napicaz bizz..
Sabırlı ol arkadaşım geçecek benimki duzeliyo sanki seninki de duzelir inşallah her şey rabbimden önce bi rahat olup durumu kabullenmek lazim ben çok ağladım hirpaladim kendimi ben boyle yaptıkça oğlum daha da emmedi hircinlasti kendi haline bırakmaya rahat olmaya çalıştım ve sütümü düzenli sagmaya çalıştım ve kaşıkla çok uzun sürse de icirmeye çalıştim ac kalmasın diye ara da göğsümü de verdim alamayınca hic ısrar etmedim biberon verme sen sonra çalışırsa sana dönmesi zorlaşırmış öyle diyorlar.moralini bozma sağ sütunu ayrıca sütü sağmak azaltır diye de bi şey yok ona inanirsan azalır psikolojik çünkü biraz da süt olayı. Benimki erken çıkaracak dis diye düşünüyorum diş olayı iştahsızlık yaparmış her şeyi ağzına götürüyor oglum .bi de yukarda yazdım ben bakara suresini bu niyetle okumak bize iyi geldi...yürekten dilemek istemek sabir biraz akışına bırakmak sorunu çözecektir inşallah..

X