biberon ve emziklerde hangi markaları tercih ettiniz

biberonumuz dr.browns gaz yapmayan
emziğimiz de nuk marka

kızlar bende biberon büyüklüğünü sormak istiyorum ilk etapta ne kadar olmalı

Biberon "Bambino" kaşıklı biberonlardan. Ucuna kauçuk biberon başlığı da aldım ayrıca.

Kaşık,"Bebe dor" yumuşak uçlu.Sütüm gelmezse diye.

Emzik "Wee" silikon damaklı emzik
"Nuk" kauçuk ortodontik yapılı emzik

Birde termoslu biberon aldım.Sinbonun.Büyük boy.

Normal biberonumuz küçük boylardan.120 ml olanlardan.yeter heralde ilk zamanlar için.

Benim doktorum ısrarla Nuk'u tavsiye etti. Yeni doğan bebekler için damaklı diye bilinen biberon ve emzikler anne göğsüne enyakın olanlarmış. Nuk alırsan biberona alışıp memeyi bırakma gibi bir problemolmaz dedi. Umarım doğrudur :ecrin_bebek:

awent'in emziğini aldım.... cam biberon tercih ederim her zaman... ama şimdilik ihtiyaç yok... ihtiyaç hasıl olduğunda da sanırım yine avent alacağım...

Playtex yenidoğan setini aldım. 2 küçük 3 büyük biberon seti ve 1er adet kauçuk ve silikon emzikli... bir de avent'in süt saklama kaplarından aldım. sanırım yeterli olur...

arkadaşlar ben de bugünbiberon alayım dedim.Burada takip edince en çok nuk tercih

edildiğini gördüm.Almaya gittim ama 2 çeşit vardı.biri uzun dar125ml 8,5 dediler.Diiğeri

kısa tombik 150ml 23,5 lira dediler.İkisi de 0-6 ay diyor.silikon emzik.Karar

veremedim.:uhm:Açıkçası sütüm gelmezse ilk günler kullnırız diye alıyoruz ya 23 lira fazla geldi.

eczaneye gittim.Orası da aventi önerdi.15 lira 125 ml.Almadım anlayacağınız.

Bana kim yardımcı olur acaba?

canım ben chicco 125 ml kauçuk uçlu aldım..10 ytl
bir tane de bambino silikon uçlu aldım 125 ml oda 6,30 ytl şimdilik 125 ml yeterli oluyor zaten..sonra eğer emmez ise mama için bebek büyüdükçe 250 ml lik alınabilir..şimdilik gerek yok..

en sonunda bende karar verdim.nuk marka antikolik 125 ml biberonu ve silikon damak emzik aldım.hepimize hayırlısıyla kullanmak nasip olur İNŞALLAH

canımsın nuk marka küçük boy antikolik biberonlar en ucuz 17.90 tl satılıyor.ben baya araştırmıştım biberonları

Ben de cok arastirmistim biberon konusunu, kimi arkadasim silikon uclu al kimiside kaucuk al dedi; kafam karisti. Ben de 1 tane silikon emzikli Dr. Browns, 1 tane silikon emzikli avent, 1 tane de kaucuk emzikli Chicco aldim. Hepsi yenidogan icin tek delikli ve 125-150ml olanlardan. Simdilik kucuk olanlar yeterli oluyor diyorlar. Yalanci emzik de aldim, silikon avent ile kaucuk chicco. Artik hangisini begenirse oglusum... Bebislerimize sag salim kavussak da gorsek hangi aldiklarimizi begenecek :)

Arkadasim Aventin biberonundan memnun kalmadim,kaynattiktan sonra akinti yapiyor dedi

o yüzden ben Dr.Browns tercih ettim.

bende kısmetse ocak annesi olucam biberon tercihimi dr.browns tan yana kullandım gaz olusumunu engelliyo cerrahpasada da 6 ay test edilmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…