biberon ve emziklerde hangi markaları tercih ettiniz

bende chicco aldım bi tane cam, bi tane kolik önleyici açılı olanlardan, bide kaşıklı biberon aldım ama sıcak suda sterilize ettikten sonra cam olanın kapağı gevşedi kaynatmadan kaynamış suda bekletmiştim.

ben bambinonun yeni doğan setini aldım.biberon,emzik,silikon yedek biberon başlığı,şampuan,kulak pamuğu,diş kaşıyıcısı(bunu kullanmayı düşünmüyorum sağlıksız bulduğum için),su bardağı var sette.indirimde arkadaşlar.ayrıca dalinin gift setini aldım.onda da şampuan,sabun,pudra,bebe yağı,ıslak mendil var.o da kampanyada.almak isteyenlere duyurulur...a.s

valla bende aynen senin gibi chicconun bir cam ve bir de açılı biberonundan aldım.bir tenede nuk geldi hediye.hepsi de anne göğsü şeklinde :lepi:

ben aventın emzıklerını ve bıberonlarını almıstım ama kızım malesef emzık almadı bıberonda 1 yasından sonra kulandık
cok güzel emzıkler gelmıstı kızıma hedıye leoparlımız vardı bıde ben ısrarla cocugun agzına sokuyodum o gerı atıyodu .)))
bıgun ucuna bal surup tutturdmda resmını cekmıstım hehe:))

Teyzem bebeği için chicco emzik almıştı, hiç memnun kalmamış. Sakın chiccodan giysiden başka bir şey alma dedi bana. Israrla Nuk'u tavsiye etti.

bizim emzikte biberonda awenet. mamajoo biberonumuz vardı ama nedense sonra almadı oğlum.

Her markayı almış biri olarak şunu söyleyeyim
Malesef biberonu sizin seçmeniz dğeil bebişin kabullenmesi önemli
Ve ilk ay x markayı sevdi diye öyle gidecek diye bir durum da yok :)
Mesela bizim paşa ilk ay nuk damaklı 2. Ay dr brown sonra chicco cam 5. Aydan snra chiicco seyahat biberonu diye geçen ortası delik olan biberonu kullandı
Evde her renginden mevcut :))
11 aylıkken avent in biberonunu aldık elinden düşürmedi
Şükür adil bi şekilde piyasayı zengin ettik :)))

Suavinex in setini aldım bende

cnm bende kısmetse Suavinex marka biberon almak istiyorum çok güzel duruyor fakat pek yorum bulamadım. memnunmusun tavsiye edermisin?
Canim urun kaliteli urun hakkında hiç birşey diyemem ama benim oğlum ne emzik aldı ne biberon . baska markaları da denedim kullanmadi . ins seninki kullanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…