Doğuma Hazırlık Biberonlar: NUK DR BROWNS AVENT

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mehpeykerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
106
1
26
Konya
Hangi biberon modellerini kullandınız, modelleri nelerdi arkadaşlar??? Özellikle kullandıgınız biberonun emzik kısmının özelliklerini belirtebilir misiniz? Fiyatın önemi yok.

tesadüfün bu kadarı, ben de tam bu konuda araştırma yapıyorum. ben cam malzemeyi çok severim, bana hijyenik geliyor. o sebepledir ki cam biberonlar beni cezbediyor, ancak, ağır olmalarından korkuyorum. 125 ml olanları tercih edilebilir, ama 250 ml konusunda tereddütlüyüm, tecrübeli annelerden bilgilerini paylaşmalarını rica ederiz.

Evet ama kimse bi şey yazmıyoo ben avente karar verdim sanırım ama modelini bilemiyorum

Her zaman söylediğim gibi dr browns öneririm ben, eğer bebeğiniz yeni doğmuşsa. Çünkü kolik sorununa en iyi gelen biberon. Avent in 2 çeşidi var biri kolik için parçası birleşik olan bir tanesi ayrı takılan eğer avent alacaksanız kesinlikle parçası kendisinden olanı tercik edin. Rengi sarı olandı sanırım. Ama ben browns dan daha memnun kaldım şu anda iki markayı da kullanıyorum ama büyüdüğü için kızım. 120 lik başlangıç için yeterli ama 3-4 aydan sonra yeterli olmaz. Eğer 4 ay sonra değiştirmem tek biberon bana yeter diyorsanız 260 lık almanızı öneririm.

Evet ama kimse bi şey yazmıyoo ben avente karar verdim sanırım ama modelini bilemiyorum

arkadaşlar, bebeğinizin ayına göre emzik ve biberon boyu seçeceksiniz.

yeni doğansa özellikle yenidoğan biberonu almak önemli, bebek kolaya alışmasın diye.
bunda bile aslında 1,5 aydan önce biberon tavsiye edilmez, memeyi almayı oturtuyor bu sürede. hiç olmadı ilk 3 hafta.
ama çok zorda kalırsanız yenidoğan uçludan kullanın.

avent iyidir, koliğe karşıda etkili. içinde bir valf var havayı meleğin midesine değil de biberona yolluyor. ben bloglarda gördüm yeni bir seri çıkarmışi natural diye, onda zaten aşmış.
emziği dokusuyla, şekliyle, emilme şekliyle iyice memeye benzemiş. tutuşu tam meleğin eline göre. doğala en yakın biberon diyorlar zaten. burada: Anne Adaylarına Tavsiyeler 2: Natural Seri | Hamile ve Anne

cam iyi ama çok küçükken bir risk. ağır ve kırılabilir olduğundan çok minikken almamakta fayda var. ama büyüyünce tercih edilebilir.
ayına göre emzik seçimini de buradan okumuştum: Biberonla İlgili Her Şey 2 | Hamile ve Anne

umarım yardımı olur.

dr browns un hangi modeli cnm ?

tesekkürler bilgiler için. çok yardımcı oldunuz. sanırım bi avent bi dr browns alcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…