- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Canimmmm naptinnnnGecikmenin 4.gunu sabah test yaptim negatif cikti. Bat 6 nisandi canim 3 gun regl olucak gibi oldum fakat olmadım. Yaa bide gögüslerim her regl dan once şişerek hassaslaşırdı ama bu ay gayet normaller oyle iste beybisi
Merhaba tatlim :) ben bise yapmadim hala ayniyim ne gelen var ne giden :) sen ne yaptinCanimmmm naptinnnn
Test de yapmadin dimi:) yaparsan beni muhakkak etiketle tatlim, benim bata 7 gün var ben beklemedeyim :)Merhaba tatlim :) ben bise yapmadim hala ayniyim ne gelen var ne giden :) sen ne yaptin
Benim de bat 6 nisandi hamile olduğumu ogreneli on gün oldu sen niye bu test yaptirmadin canım nasıl sabrediyorsun hayret :)Merhaba tatlim :) ben bise yapmadim hala ayniyim ne gelen var ne giden :) sen ne yaptin
Pardon canım şimdi okudum 4. Gün yapmışsın negatif çıkmışBenim de bat 6 nisandi hamile olduğumu ogreneli on gün oldu sen niye bu test yaptirmadin canım nasıl sabrediyorsun hayret :)
Yavru ya gercekten sabrediyorum :) burda o kadar cok okudum ki 10 gün gecikmede pozitifi goreni 15 gun gecikmede pozitifi goreni o yuzden bekliyorum elbette gidicem doktora ama bekliyorum :)gulayse6378 çok sabırlı çıktın :) şaka bi yana başka bi problem olmasın doktora gitseydin.
Aynen kuzu negatif cikti o yuzden beklicem testi bi kac kere daha tekrar edicem :)Pardon canım şimdi okudum 4. Gün yapmışsın negatif çıkmışhakkında hayırlısı olsun inşallah
Yaptim canim 4.gun ama negatif :) insallah regl olmazsin :)Test de yapmadin dimi:) yaparsan beni muhakkak etiketle tatlim, benim bata 7 gün var ben beklemedeyim :)
Ay inşallahYavru ya gercekten sabrediyorum :) burda o kadar cok okudum ki 10 gün gecikmede pozitifi goreni 15 gun gecikmede pozitifi goreni o yuzden bekliyorum elbette gidicem doktora ama bekliyorum :)
Cnm ben malesef az önce hastalandim olmadi Sende ne var ne yok?Bende 4.gunu yaptim negatif cikti canim ya bakalim ne olucak bizim hallerimiz :)
Canim naptin merak ettim seniYavru ya gercekten sabrediyorum :) burda o kadar cok okudum ki 10 gün gecikmede pozitifi goreni 15 gun gecikmede pozitifi goreni o yuzden bekliyorum elbette gidicem doktora ama bekliyorum :)
Ben olmadim kuzu yaa bekliyorum 15.günü yapicam test tekrarCnm ben malesef az önce hastalandim olmadi Sende ne var ne yok?
Olmadim yavru ayniyim ben bi degisiklik yook :)Canim naptin merak ettim seni
Test yapinca etiketle beni :)Olmadim yavru ayniyim ben bi degisiklik yook :)
Etiketlerim elbette :)Test yapinca etiketle beni :)
Pazartesi gitmeyi dusunuyorum yavrugulayse6378 ne yaptın, gitmedin mi doktora hala?
Umarım iyi haberler verirsin :)Pazartesi gitmeyi dusunuyorum yavru
Ne alemdesin, iyi misin?Umarım iyi haberler verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?