Bide bu konuyu açıyım

Yok valla 6 7 8 nisan sadece regl olucak gibi oldum baskada bise hesrsey hala ayni sabah test yaptim negatifti bende bilemedim napsam :)
kuzu napıyon nasıl gidiyor ben aşırı kanamam için doktora gittim sabah muayenemi oldum birde tahlil yapacaktı hormon hemogram falan ama tahlil girişi yapamadılar sistemde sorun varmış bekle bekle geçmedi bir türlübende çıktım geldim işe.birde kadın dedi ki eşin de tahlil yaptırmalı o yaptırmadan ben sana tedavi uygulayamam dedi eşinde sorun varsa sana boşu boşuna ilaç başlayacağız dedi

Gecmis olsun yavrum insallah tertemiz sonuclariniz cikar ben hala ayni yaa tırı vırı devam

kuzu bir kan versene hemde muayene ol
Yavru yazın 12 gun bi gecikme yasamistim kistim vardi kurtuldum tabii ondan ama sokulemedigimi anliyodum tabi goguslerimden ve siskinligimden hani simdide kistim olsa artik anlarim biliyorum agrisini sizini cunku o yuzden bekleyeyim diyorum en az 3 4 gun daha olmaz mi ?

kendin bilirsin tabi canım bekle bakalım cumaya kadar olmazsan gidersin doktora.inşallah güzel haberlerini alırız kuzu.ben iyice umudu kestim artık eşimle de kavga ettik zaten

kendin bilirsin tabi canım bekle bakalım cumaya kadar olmazsan gidersin doktora.inşallah güzel haberlerini alırız kuzu.ben iyice umudu kestim artık eşimle de kavga ettik zaten
Bende esimle küsüm iki gündür o yuzden de soyleyemiyorum hadi gidelim diye soruyo regl oldun mu diye cevap vermiyorum meraktan catlasin oh ohhhhh sende umudunu kaybetme sakin yavrum herseyin hayirlisi ikimizin icinde onunda var bi vakti zamani ama biz sabredemiyoruz :)

Kizlar ya bnmde regelim 7gün gecti ve hala gelmedi. Dün test yaptimm negatif cikti hala be kiyorum arada agri gelip gidio insallah olmam....

Canim sen naptin cok merak ettim seni :)

Kızlar bende 5 haftalık hamileyim kilo aldım darısı size cuma günü randevum var bakalım kese bellimi

Peki ne zaman test yapcaksin canim oyle bekliyorum seni:))) belirti var mi:)
Gecikmenin 4.gunu sabah test yaptim negatif cikti. Bat 6 nisandi canim 3 gun regl olucak gibi oldum fakat olmadım. Yaa bide gögüslerim her regl dan once şişerek hassaslaşırdı ama bu ay gayet normaller oyle iste beybisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…