- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Kuzuş ben 4. Gun yaptım fakat koskocaaaa tek çizgiKızlar adetiniz 4 gün geçsin çıkıyor brnim 4 gün geçti yaptım çıktı
Sende baska ne var ne yok :)Insallah kuzumm takipdeyim :)
Valla nolsun bekliom iste is güc düsünmemeye calisiyorummmSende baska ne var ne yok :)
Ben pazartesiye kadar beklicem canim bi kac arkadasla konustuk gec dollenme olabilirmis garanti olsun pazartesiye kadar beklicem :)Benim hafifti ertesi günü tekrar yaptım tam net çıktı kann verdim ondanda pozitif
Düşünmemeye çalıştıkça daha çok düşünmekValla nolsun bekliom iste is güc düsünmemeye calisiyorummm
İciyor musun :)Bende adet gunum midem bulandı adete n dolayı sandim oda bebis ten dolaymiş birkeren oldu aş erme mide bulantısı tiskinme birsey yok sansirsinizkı hamile değil tek sorunum sigara
Sende bendensin yavru yak cuaraEvet canım icmeyinde hem onun etkisi hen hormanlari n etkisi sinirleniyorum ağlamak olayi oluyor
Valla pekte düzenli denmez. Eylülde dkh biraktim kasimda hamile kalmisim aralikta 7 haftalik hamile oldugumu ögrendimm ama maleses ocak ayinda kürtaj oldumm bebegimin kalbi durmus. Kürtaj sonrasi adetim düzene girdi 29 günde bi oluyodum 7 gündürde ne gelen var ne giden. Ara ara kasiklarima agri girio ve gecio..Düşünmemeye çalıştıkça daha çok düşünmekbelirtin var mi senin de :) adetlerin duzenli mi :)
daha öncesinde yapmışmıydın canım test ilk gün yada ikinci günü felanKızlar adetiniz 4 gün geçsin çıkıyor brnim 4 gün geçti yaptım çıktı
ben bir gün geçince yaptım çıkmadı tek çizgi şimdi de bekliyorum bakalım 3 gün olduYok cnm 4 gün gecikme yle yaptım
Test yapmayi dusunuyomusun yada kan vermeyiValla pekte düzenli denmez. Eylülde dkh biraktim kasimda hamile kalmisim aralikta 7 haftalik hamile oldugumu ögrendimm ama maleses ocak ayinda kürtaj oldumm bebegimin kalbi durmus. Kürtaj sonrasi adetim düzene girdi 29 günde bi oluyodum 7 gündürde ne gelen var ne giden. Ara ara kasiklarima agri girio ve gecio..
2 gün önce test yaptim canim malesef negativTest yapmayi dusunuyomusun yada kan vermeyi
Bende 4.gunu yaptim negatif cikti canim ya bakalim ne olucak bizim hallerimiz :)2 gün önce test yaptim canim malesef negativyurt disinda oldugum icin kan tahlili öle kolay yapilmiyo. Birazda bekliyip haftaya olmasa doktora gitcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?