- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Hep mi boyle olurdu yavruBenimde bat dundu ve az geldi hala leke şeklinde günde bir iki kere geliyo olmadm her zaman ki gibi
Malesef geçen ay tarlusal kullandım çok güzel oldum bu ayda dün geldi ama tamamı gelmiyo zikkim bir düzene giremedimHep mi boyle olurdu yavru
Hadi bakalım.. Her ay gerilim filmi :)Hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun kizceler G Greeneliton e doktora gittiğinde bununla ilgili ne soyluyo
N nenana canim bende gogus hassasiyeti yok illa her adetimden önce olurdu ama bu ay yok suanda yattigim ya da oturdugum zaman kasik agrim olmuyo sadece ayaga kalktigimda oluyo bakalim bat yarin olucam ama regl oyle hissediyorum
Insulin direnci ve yumurtaliklarim çok tembelHepimiz icin hayirlisi neyse o olsun kizceler G Greeneliton e doktora gittiğinde bununla ilgili ne soyluyo
N nenana canim bende gogus hassasiyeti yok illa her adetimden önce olurdu ama bu ay yok suanda yattigim ya da oturdugum zaman kasik agrim olmuyo sadece ayaga kalktigimda oluyo bakalim bat yarin olucam ama regl oyle hissediyorum
Hmm pek bi bilgim yok ama insallah Rabbim kucaklarimizi doldursunInsulin direnci ve yumurtaliklarim çok tembel
Aminn canım çok saol Allah razı olsunHmm pek bi bilgim yok ama insallah Rabbim kucaklarimizi doldursun
Yumurtalıklar için bitkisel birşeyler araştırdın mı?Insulin direnci ve yumurtaliklarim çok tembel
Canım yok ya sogan suyu denedm ama aynı yok yaniYumurtalıklar için bitkisel birşeyler araştırdın mı?
Aleyküm selam bebiş gel gel hosgeldinAna bnm gibiler burda :)
Selamlar bacılarımmmmm
Ben olucam sanki ama regl hissediyorummhep bi ıslaklık
Heyooo benimde
Sağol anammmAleyküm selam bebiş gel gel hosgeldin
Konustular konustularr regl oldular diye konu acicam yarin
Aynısı bende var hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?