- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Hayır gidenlerin yerine yeni yarışmacı gelecek kuralı yok,Oktay normal elenerek gitmedi,sağlık problemleri var diye yarışmadan elendiği için onun yerine yeni yarışmacı alındı.anladm canm oktay gitti diye mi geldi acaba yoksa yenilerin girme kuralı var mıymış ki
kim o çok merak ettim :) nicki ne?Twitterda biri olayları önceden haber veriyo reji ile dalga geçiyo aaa toplantı da beni de konuştunuz falan diye fellik fellik adamın nereden haber aldığını bulmaya çalışıyolarmış
Adolf Tay diye biri...kim o çok merak ettim :) nicki ne?
Aman uyanan herkes herkesi öpüyor,öpücük kabul saatleri o saatler.
Yarım yamalak izliyorum;aynı anda hem tv izliyorum,hem oyun oynuyorum hem kk ya bakıyorum,maksat ses olsun.Sen izliyormusun kız
Hahaha evet yeni kural,yeni gelen yakışıklı hangimize yüz verecek kuralı
Yok canım,şimdi bu Emrah yeni geldi ya,tip olarakta fena çocuk değil,kızlar buna bayıldı,onu demek istemiştim.
O nasıl oluyor kız,ağızlarını büzüştüre büzüştüremi konuşuyorlar,çöp torbası gibiYok ya ben izlemiyorum bi bakayım dedim sıkıldım fok gibi konuşan kızlar var
7 köyün agası gibi bacaklarını ikiye ayırıp yatakta yayılıyor yaabence Tuğra kızlardan hoşlanıyor. hareketleri öyle
Erkek Fatma o,bir elinde tespihi eksik7 köyün agası gibi bacaklarını ikiye ayırıp yatakta yayılıyor yaa
o kadar itici ki.. tip itici zaten keko
aynen. giyimiyle de öyle çelişiyor kı..ayyy giymesın öyle belı acıkErkek Fatma o,bir elinde tespihi eksik
Evet giydikleriyle çok tezat birisi,sorun aslında giysilerde değilde işte o kadınsı elbiselerin içinde bir erkek yürüyor gibi olması,eğreti duruyor.aynen. giyimiyle de öyle çelişiyor kı..ayyy giymesın öyle belı acık
bu kadar itici olabilir ancak bi insan
aynen. fundayla tartısırken erkek gibiydi rezilEvet giydikleriyle çok tezat birisi,sorun aslında giysilerde değilde işte o kadınsı elbiselerin içinde bir erkek yürüyor gibi olması,eğreti duruyor.
kim??uzun tırnaklarıyla dişlerini karıştırıyo
arsel den ne duydu ki çağla??Onur evden birisinden hoşlanıyormuş,kim olduğunu söylemedi,Çağla'nın yarı içine doğmuş yarı Arsel'den duyduğuyla gitti bu konuyu Fundayla paylaşıp dertleşti.İlk şüpheliler Seda ve Tuğra ama Onur'un hoşlandığı kişi şuanda bunları detleştiği Funda çıkarsa hiç şaşırmam
gökçen ya karıştırıp karıştırıp yiyo :) diş fırçası yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?