Big Brother Türkiye !

Canım işte benimde denk geldiğim oyun dediğim işte bu arsel evden gitmesin diye oynanan bi oyundu .evin farklı yerlerine evden gitmesin harflerinden oluşan yani 13 tane harf gizlemişler süre bazlı bi e oyundu yarışmacılar verilen ipucuları ile evde harfler i aradı.süre bitiminde bir harf bile eksik olsa arsel gidecekti.ama tek Seda değil bütün ev halkı aradı tek o değil.
 
Big brother durduk yere bi oyun çıkardı ve durduk yere Arsel nedense?
Harfleri gizledigim yerden bulamazsaniz Arsel evden gider dedi. Süre bitti yetistiremediler galiba.
Sonra Arsel yerine kim gitsin diye sormuş.
Çogunluk Seda demiş.
 
yarışma ne saçma sapan bir yere geldi,kendi kendilerine adet çıkardılar yok seda gitsin yok arsel kalsın,araya elenmelerini istedikleri kişi gitsin diye final akşamı hariç oyun koydular,işin içinde başka şeyler dönüyor.Sosyal medayada bir adam var big brotherin herşeyini ifşa ediyor,Seda nın gideceğini herşeyi ama herşeyi çok önceden söylüyor.Yakın da büyük ödülü vermemek için herkesi diskalifiye edebilirler.
 
1 milyonu verecekler dahaa :-D
Çabuk bitsin diye 2 kişi elediler. Hizlandirma yaptilar. Survivor başlayacak diye olabilir mi? Aslinda reytingleri fena değil ama..
 
1 milyonu verecekler dahaa :-D
Çabuk bitsin diye 2 kişi elediler. Hizlandirma yaptilar. Survivor başlayacak diye olabilir mi? Aslinda reytingleri fena değil ama..
Valla ben sıkı bir takipçisiydim bu yarışmanın ama sonradan yayın saatlerini gece 3 e aldılar bıraktım mecburen izlemeyi,o saatte kim izler,yani programı o saate almanın mantığı nedir anlamış değilim,insanlar izlemesin diye mi?Şimdi derler ki reyting olmadı o yüzden,iyide sen programı o saate koyarsan izlenmez tabii ve izleyenlerde programdan kopar,gündüz programını zaten hem geç başlattılar hem de yine yayın saati doğru değil.
 
Evet ben gece 3'te izledim. Uykum kacmıştı da:)
Mısır gevreğinden köfte yapmışlardı kızartıyorlardı.
 
Evet ben gece 3'te izledim. Uykum kacmıştı da:)
Mısır gevreğinden köfte yapmışlardı kızartıyorlardı.
Onu bende izledim dündü sanırım ama dün gece daha erken, 1:30 gibi başladılarBence gündüz programlarını canlı yapsalardı ve saat 13 gibi seda sayanın programı yerine koysalardı daha çok izlenirdi.Tutması için canlı yayın şart!
 
arsel adını öylesine verdiler o halde
arsel yerine onur dese gene gitmeyecekti
süre yeterli gelmeyince madem açık oylama yapılmış
e seda nın istenmediği aşikar
heyecan katmak istemişler sanırım =)
 
seda nın gideceiği öyle ya da böyle kesindi zaten
 
kaçıncı oluyo ?eleme gecesi
gündüz kaç bi de ay canım sen biliyosun diye soruyorum
Canim iyi dediysem 19.20. falan oluyo. O kadar reyting rekoru kırmıyor yani.
Gene de iyi. Bu reyting savaşlarında
Gündüz yayini kaldirilmiş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…