küçükken simit alıyodum okulda. Yanına en uyumlu meyve suyu vişne oluyordu , sonra alışkanlık kaldı hep fişne içiyomaa benimki de.
ben kaşarlı gevrek yaptırıyodum nam nam nammm..küçükken simit alıyodum okulda. Yanına en uyumlu meyve suyu vişne oluyordu , sonra alışkanlık kaldı hep fişne içiyom
Ben hala yaptırıyorum bayılıyorum her çeşidine yaaaben kaşarlı gevrek yaptırıyodum nam nam nammm..
simit sarayı nı özledimBen hala yaptırıyorum bayılıyorum her çeşidine yaaa
Ben de özledim ya gideyim bir ara.simit sarayı nı özledim
yok sayılırBen de özledim ya gideyim bir ara.
Orda yok mu öyle simit sarayı tarzı yerler
Gerçi orda simit bile yoktur
ah guzuuumm kıyamamyok sayılır
niyeti bozup evde simit yapcamah guzuuumm kıyamam
ne güzel olur heniyeti bozup evde simit yapcam
farkettim beğeniyo süreklii.ne güzel olur he
becerebilirsen yap
ezgişle megişko geldi
Begeniyo surekli derken bi sikayet mi sezdim ben?farkettim beğeniyo süreklii.
beceremem ama denerim
yok tontişim neden şikayet edeyimBegeniyo surekli derken bi sikayet mi sezdim ben?
ezgiş eğer ben yemek yapıyosam hiçbir şey garantili değildir.AsklariiiimmmBb sana garantili simit tarifi verebilirim cok basina vurursa soylee
hoş geldin aşkitooommmAsklariiiimmmBb sana garantili simit tarifi verebilirim cok basina vurursa soylee
Hadi ordan sende ne cevherler var kofte seniiiiiezgiş eğer ben yemek yapıyosam hiçbir şey garantili değildir.
Hosbulduk karemela sepetiimhoş geldin aşkitooommm
ehehehe bazı şeyleri yapabiliyorum.Hadi ordan sende ne cevherler var kofte seniiiiiCukultali kurabiyeler felaansss
nasılsın ballı böreğimHosbulduk karemela sepetiim
bkz: yeni gelin hizmete kalktıehehehe bazı şeyleri yapabiliyorum.kendim için olsa dötümü kaldırmazdım sevgilimin yeğeni gelcek diye zorladım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?