J jeuneanjela455 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 27 23 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Velvette #32.861 justholdmetight .!.: ben ders çalışmazdım, eteğimin boyunu uzun kesmişti kıl terzi bi kat kıvırırdım 16 yaşında her gün saçlarımı yapardım makyajımla uğraşırdım sonra erkekleri parmağımda oynatmaya bayılırdım peki simdiye kda rhayatind aneler degiti popiydim Genişletmek için tıkla... Peki simdi b uyasina kada rbeler degisti
justholdmetight .!.: ben ders çalışmazdım, eteğimin boyunu uzun kesmişti kıl terzi bi kat kıvırırdım 16 yaşında her gün saçlarımı yapardım makyajımla uğraşırdım sonra erkekleri parmağımda oynatmaya bayılırdım peki simdiye kda rhayatind aneler degiti popiydim Genişletmek için tıkla... Peki simdi b uyasina kada rbeler degisti
Velvette 💪🏋️♀️ Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 37.809 Emoji Skoru 51.625 Puanlar 798 23 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Velvette #32.862 jeuneanjela455 .!.: Peki simdi b uyasina kada rbeler degisti Genişletmek için tıkla... ????