• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hıı varmış yani oyle bisey o_O
Tabiki var bebeğim ama onlar insanlardan korkar inmezler yani dağdan aşşağıya fln ben çok gördüm hatta biri çukura düşmüştü aşkitomla kurtardık üzeline şalımı atmıştık korkmasın diye :53:

Tedavi goruyorum da 2 sene oldu olmuyor bir zipamiz o_O yimirtlayamiyoruummm :KK53: yimirtlayamadigim icin kuluckaya da yatamiyorum:KK53:

doktor bana da yımırtlamanı kontrol ettir dedi ettirmedim bebe düşünmüyorum diye bak şimdi ben de işkillendim :27:

Tabiki var bebeğim ama onlar insanlardan korkar inmezler yani dağdan aşşağıya fln ben çok gördüm hatta biri çukura düşmüştü aşkitomla kurtardık üzeline şalımı atmıştık korkmasın diye :KK53:
Şali ayinca daha cok korkmadi mi:KK48: ag atmissiniz resmen hayvancagiza :KK53:

doktor bana da yımırtlamanı kontrol ettir dedi ettirmedim bebe düşünmüyorum diye bak şimdi ben de işkillendim :KK53:
Benm tek problemim o degil ama tatlim. Tuplerden biri tikali,pkoluyum,yumurta tembelligi. Dert bende,çile bende yani :KK53:

Benm tek problemim o degil ama tatlim. Tuplerden biri tikali,pkoluyum,yumurta tembelligi. Dert bende,çile bende yani :KK53:

ha ya şey zaten yımırtlamak için ilaç varmış içiyormuşsun 2-3 yumurtluyomuşsun ben de çok takmadım hani ne güzel istemeden hamiş kalmam diye :27:

ama bak hep böyle derken derken mucizevi şekilde hamiş kalınılır söyliyim gineraya devam :KK53:
Madem yumurtlama problemin var hap kullanma. Cunku o haplarda yumurtlamayi engelliyor. Bu durumda olan kadinlara onerilmiyor

Benm kafa hep orda :KK70: bir haber okumustum. Adam kizi aldatmis. Kizda seyini kesip karsi apartmanin damina atmis:KK70: almis dikmisler ama tutmamis :-) kiza 15 yil hapis cezasi vermisler adami hadim etti diye :KK70:

Amacım oyduda çaktırma :KK25: :cool:
Tutmaz tabii bişey derdimde neyse yaşım 19 diye topa tutarsınız beni :KK12::KK70:

Madem yumurtlama problemin var hap kullanma. Cunku o haplarda yumurtlamayi engelliyor. Bu durumda olan kadinlara onerilmiyor

ya doktor hap kullanıyoken baktı o zaman zaten yumurtlanmaz ki hap kullanıyosan yumurtalar gelişmez olmaz yani :KK64:

Kızın kestiği şeyi kızdan önce başkalarrı kullanınca kızda kesmiş iyide yapmışş :KK70::KK70:
Aynen katiliyorum :KK53: kocama ibret olsun diye 2-3 ayda bir konu hatirlatmasi yapiyorum:KK53: bakkk karsi dama atmam,klozete atar,sifonu cekerim ona gore:KK67::KK70:

Aynen katiliyorum :KK53: kocama ibret olsun diye 2-3 ayda bir konu hatirlatmasi yapiyorum:KK53: bakkk karsi dama atmam,klozete atar,sifonu cekerim ona gore:KK67::KK70:

Ahahahhahaha :KK70::KK70:

Kızı aldatırsa dikilincede tutmaz işte adam sonra başkasınada gidemez :KK70::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X