- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Tabiki var bebeğim ama onlar insanlardan korkar inmezler yani dağdan aşşağıya fln ben çok gördüm hatta biri çukura düşmüştü aşkitomla kurtardık üzeline şalımı atmıştık korkmasın diyeHıı varmış yani oyle bisey![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki var bebeğim ama onlar insanlardan korkar inmezler yani dağdan aşşağıya fln ben çok gördüm hatta biri çukura düşmüştü aşkitomla kurtardık üzeline şalımı atmıştık korkmasın diyeHıı varmış yani oyle bisey![]()
Tedavi goruyorum da 2 sene oldu olmuyor bir zipamizyimirtlayamiyoruummm
yimirtlayamadigim icin kuluckaya da yatamiyorum
![]()
Şali ayinca daha cok korkmadi miTabiki var bebeğim ama onlar insanlardan korkar inmezler yani dağdan aşşağıya fln ben çok gördüm hatta biri çukura düşmüştü aşkitomla kurtardık üzeline şalımı atmıştık korkmasın diye![]()
Bıçakları bilemissin bile daha napicaktin acabaa![]()
Benm tek problemim o degil ama tatlim. Tuplerden biri tikali,pkoluyum,yumurta tembelligi. Dert bende,çile bende yanidoktor bana da yımırtlamanı kontrol ettir dedi ettirmedim bebe düşünmüyorum diye bak şimdi ben de işkillendim![]()
Cinsel organ kesmenin cezasi buyuk ama hee soyleyeyimPıçahlıyacağuummm bişey yaparsa..
Bi tarafını keserim![]()
![]()
Benm tek problemim o degil ama tatlim. Tuplerden biri tikali,pkoluyum,yumurta tembelligi. Dert bende,çile bende yani![]()
Cinsel organ kesmenin cezasi buyuk ama hee soyleyeyim![]()
Dogum kontrol yok,yasasin korunmasiz iliskiha ya şey zaten yımırtlamak için ilaç varmış içiyormuşsun 2-3 yumurtluyomuşsun ben de çok takmadım hani ne güzel istemeden hamiş kalmam diye![]()
Dogum kontrol yok,yasasin korunmasiz iliski![]()
Benm kafa hep ordaCidden mii![]()
Ben kolundan bahsettiydim zatiii![]()
Madem yumurtlama problemin var hap kullanma. Cunku o haplarda yumurtlamayi engelliyor. Bu durumda olan kadinlara onerilmiyorama bak hep böyle derken derken mucizevi şekilde hamiş kalınılır söyliyim gineraya devam![]()
Benm kafa hep ordabir haber okumustum. Adam kizi aldatmis. Kizda seyini kesip karsi apartmanin damina atmis
almis dikmisler ama tutmamis
kiza 15 yil hapis cezasi vermisler adami hadim etti diye
![]()
Madem yumurtlama problemin var hap kullanma. Cunku o haplarda yumurtlamayi engelliyor. Bu durumda olan kadinlara onerilmiyor
Akil yasta degil bastadir hele soyle soyleeeAmacım oyduda çaktırma![]()
Tutmaz tabii bişey derdimde neyse yaşım 19 diye topa tutarsınız beni![]()
Hap kullanıyorken baktiysa normal yani. Hapin amaci o zaten. Yimirtlatmamakya doktor hap kullanıyoken baktı o zaman zaten yumurtlanmaz ki hap kullanıyosan yumurtalar gelişmez olmaz yani![]()
Akil yasta degil bastadir hele soyle soyleee![]()
Hap kullanıyorken baktiysa normal yani. Hapin amaci o zaten. Yimirtlatmamak![]()
Aynen katiliyorumKızın kestiği şeyi kızdan önce başkalarrı kullanınca kızda kesmiş iyide yapmışş![]()
Aynen katiliyorumkocama ibret olsun diye 2-3 ayda bir konu hatirlatmasi yapiyorum
bakkk karsi dama atmam,klozete atar,sifonu cekerim ona gore
![]()