justcım, sen çok düştün bunun üstüne sanırım.....tavırları öyle...kadınlar korkuyo yuva dağıtmaktan da erkeklerde bu yok
anlıyorum canım...bence artık oluruna bırak ya da kestirip at çünkü emek verdin vicdanın rahat olmalı...bi bayan olarak alttan aldın, hatalarını sorguladın.....gerisini de o düşünsün...ya çok yoruldum esra ya tükendim tükendim anlıyor musun otükenmişlik hissini
slm canımSelamm
SölömSelamm
naber ezgiciikk
anlıyorum canım...bence artık oluruna bırak ya da kestirip at çünkü emek verdin vicdanın rahat olmalı...bi bayan olarak alttan aldın, hatalarını sorguladın.....gerisini de o düşünsün...
juat bugün neler oldu kuzuşöyle yapıyorum zaten bişey yaptığım yok ki çabalamıyorum artık sadece sitem ediyorum ağlıyorum falan
juat bugün neler oldu kuzuş
o ne dedi?yazdım ya kız işte aradı ben de o yazdıklarımı dedim ağlayarak bağırarak
o ne dedi?
ne düşünüyosun şuan pekiya o bana bişey yapmamış ben kendi düşüncelerimle kendimi mahvediyomuşum hep yani kör olmak lazım ne demek yapmadım ksknın ortayerinde de dşüncelerim mi sürüdü beni bileklerimden allam ya o söylediklerimin üstüne bişi demedi uzun yazdım ya düşünürüm tamam görüşürüz dedi kapadım
İyiyim bebegimmmmmmmm senden nabernaber ezgiciikk
iyidir alışveriş yaptım mutluyumİyiyim bebegimmmmmmmm senden naber
kimse yok sıkıldımYaaaa internetim igreeeenccccc
Bende cok skldm yaaaakimse yok sıkıldım
napcazBende cok skldm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?