- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Ya aynen.inanilmaz kafam karisik.bu tutumu devam ederse uzaklastirmak zorunda kalicam.o raddeye gelmek istemiyorumtrajikomik..
Gerizekali iste.muzik dinletiyomusum dans ettiriyomusum,islama aykiri cocuk yetistiriyomusum.cok sabirli kadinim ya vallae bunda kötü bişey yok ki bebek o nerden anlıcak neden kızıyor seninki
harbiden tam dalmalık kocaGerizekali iste.muzik dinletiyomusum dans ettiriyomusum,islama aykiri cocuk yetistiriyomusum.cok sabirli kadinim ya valla
Gerizekali iste.muzik dinletiyomusum dans ettiriyomusum,islama aykiri cocuk yetistiriyomusum.cok sabirli kadinim ya valla
Ya iste onu dusunuyorum kararsizligim bu noktada.artik eve goturmesine izin vermicem.gelsin burd gorsun.zaten annesinden bu kdr sure ayrilacak yasta degil henuz.isi buralara vardirmak istemiyodum ama saglikli bi bosanma olmayacak o asikar.ayrilip insan gibi gorusen,konusan,cocugu icin ortak fikirlerde bulusan insanlar olamicaz.beni bunlara o mecbur birakiyoya ezgiş bişey dicem ama bana kızma bence mahkemede bunları belirtmelisin hatta gerekirse psikologdan psikiyatriden rapor al din tamam eyvallah olur da bunlar çok fazla çocuk için gerçekten asafın psikolojisini çok kötüetkileyeceğini düşünüyorum hatta eminim böyle çocuklar gördüm hoş onun her zaman psikolog bi teyzesi olucak burdayız evellah ama yerinde olsam çocuğu sınırlı saatlerde kontrol altında gösteririm.
ya söyle cemaatte olduğuna haftada 2 saat görsün yeter..Ya iste onu dusunuyorum kararsizligim bu noktada.artik eve goturmesine izin vermicem.gelsin burd gorsun.zaten annesinden bu kdr sure ayrilacak yasta degil henuz.isi buralara vardirmak istemiyodum ama saglikli bi bosanma olmayacak o asikar.ayrilip insan gibi gorusen,konusan,cocugu icin ortak fikirlerde bulusan insanlar olamicaz.beni bunlara o mecbur birakiyo
selam kızlarbb ımzana bayıldım
Ya iste onu dusunuyorum kararsizligim bu noktada.artik eve goturmesine izin vermicem.gelsin burd gorsun.zaten annesinden bu kdr sure ayrilacak yasta degil henuz.isi buralara vardirmak istemiyodum ama saglikli bi bosanma olmayacak o asikar.ayrilip insan gibi gorusen,konusan,cocugu icin ortak fikirlerde bulusan insanlar olamicaz.beni bunlara o mecbur birakiyo
ay tişikkirler sipirminselam kızlarbb ımzana bayıldım
ya hoşgeldin nerelerdesin
en doğrusunu yaparsın bence sen bu güzel arkadaşınıdinle bak gerçekten fark edersin çocuktaki olumsuz değişimleri eğer engel olmazsan ben korkuyorum asaf adına
just boşanınca haber ver de sana yavşamamı artırayımben de avukatımla konuştum anlaşmalıya çevirmek için çabalıyıcaz 20 ekimde kurtuluyorum
bekar özgür oluyorum ulaaaaaaaaaaaan
wuww supersın kararını verdın yanı artık..ben de avukatımla konuştum anlaşmalıya çevirmek için çabalıyıcaz 20 ekimde kurtuluyorum
bekar özgür oluyorum ulaaaaaaaaaaaan
pek bakamıyorum buraya tatlım hosbuldum nasılsın nasıl gıdıyor denk gelemıyoruz ne zamandır
just boşanınca haber ver de sana yavşamamı artırayım
wuww supersın kararını verdın yanı artık..
O hayirlisiyla bi bosansiiin,ben yavsama kolordusu kurucam onun icinjust boşanınca haber ver de sana yavşamamı artırayım
özledim kız daha çok gel
sen erkek ol hmk
oyşşO hayirlisiyla bi bosansiiin,ben yavsama kolordusu kurucam onun icin
aramıza hosgeldın dıyelım ozaman.. Yasasın ozgurlukkkız şunun şurasında ne kaldı düşünsene tekrar özgürüm
tekrardan özgürüm?
ya hayal gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?