Manik depresifler kizlar,o yuzden surekli duygu durumu degisiyor
hap kullaniyim o zaman.
ben kactim iyi geceler
benimkide kactidurex en iyisi
Prezervatifi bende sevemedim. İcime poset giriyomus gibi oluyobenimkide kactidurex en iyisi
havalrdandir,bendede mevcut yaManik depresifler kizlar,o yuzden surekli duygu durumu degisiyor
seks istiyomben.konu niye yine sekse geldi lan
havalrdandir,bendede mevcut ya
seks istiyomben.
benzetmeye alkışş..Prezervatifi bende sevemedim. İcime poset giriyomus gibi oluyo
esim kontrol memurudur.prezervatif olsa da geri cekilmeyi de ihmal rtmez. yirtik gedik varsa gozunden kacmaz. o durumda ertesi gun alirim diyordum ama 4 yildir atraksiyonumuz yetmedi galiba 1 tane bile yirtamadikya yırtılırsa.ben ikisini birden kullanıyorum,hamile kalırsam da bebeğin azmine saygı duyar doğururum.
buyuk geliyorsa ondan iyle hissediyosundurPrezervatifi bende sevemedim. İcime poset giriyomus gibi oluyo
tirtikliya cesaret edemedim,cizer falan diye korktumyalan vallahi yalan
iyi geceler
aynen ya ok çok kötü o ne öyle odun gibi bi de internetteki yorumlara kandım tırtıklı daha zevkli falan dediler böğğ
Yok aslında kucuk bile geliyor dabuyuk geliyorsa ondan iyle hissediyosundurtobe tobe
kulaklarimin cinladigi o yuzdenmialbuşla senin dedikonu yaptık telde
e git seviş
yagmurlu havada biseyle gezmek gibi deniyodu ona,unuttumYok aslında kucuk bile geliyor dane bileyim tuhaf geliyor bana . ten tene degecek hacii
kulaklarimin cinladigi o yuzdenmi
tırtıklı prezervatife neden bu kadar öfkelisin just.ıyy dedi çok pis çok kusunç bi kız böğğğ dedi
tırtıklı prezervatife neden bu kadar öfkelisin just.
gaza geldim tüm prezervatifleri atacam ulan.ya prezervatifle sevişilir mi böğ çok kötü oluyor
biz anca fantezi için kullanırdık onu içime boşalıyor efekti vermesi için
ya yapışıyo o ne çuvalı.ya çok çuval gibi poşet gibi ya iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?