tabi ya yatakta kuvvetli olsun,evirsin,cevirsin,sacimida ceksinben o kelimeden çekiniyorum ama böyle erkeksi olup falan yönetince çok hoşuma gidiyor yani o alsın beni yapsın bişiler falan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ya yatakta kuvvetli olsun,evirsin,cevirsin,sacimida ceksinben o kelimeden çekiniyorum ama böyle erkeksi olup falan yönetince çok hoşuma gidiyor yani o alsın beni yapsın bişiler falan![]()
Hic yoktan essegin aklina karpuz kabugu dusurdunuz!
Neyseki birazdan kocam gelcekvalla fena oldum çok konuştuk![]()
tabi ya yatakta kuvvetli olsun,evirsin,cevirsin,sacimida ceksin![]()
evet haklisin,heyecan sart yaE olsun ha bekar ha evli iliski diye bisey olmazdi diyeyim o vakitt
Neyseki birazdan kocam gelcek![]()
![]()
nası bi sex isteği bu yaa.ben de pazar günü yaparım hıhhh![]()
sen 5 ay ayrı kal bakalımnası bi sex isteği bu yaa.![]()
Hee tam adami tam benimkine yapilcak teklifkocana fuckbuddy olalım de
ben dediydim bi kere![]()
Hee tam adami tam benimkine yapilcak teklif![]()
Onun o patilerini kitla benim icin agzini burnunu yedigimeveett.![]()
hahah valla bende attim,gel kavga edelim diyekocama haşin erkeğim benim diye mesaj attım
mesajı almıştır umarım![]()
hahah valla bende attim,gel kavga edelim diye![]()
Duz duvara asamasina gelmistir kabulde edebilir aslinda bunu kullanabilirimmmbence de bi hönk zönk olsun![]()
Duz duvara asamasina gelmistir kabulde edebilir aslinda bunu kullanabilirimmm![]()
Attın mı gercektenkocama haşin erkeğim benim diye mesaj attım
mesajı almıştır umarım![]()
Yok canim o konuda bi skntsi hic olmadi banada bi sknti yasatmadi.1 hafta onun icin de cok uzun bi sureya hakkaten hiç mi canı istemez adamın çok tuhaf