• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahandan yeni gördüm just gözüme güvenirim kesinlikle koyu renk saçlarla barbilere dönersin veveve demeden geçemeyeceğim benimkilere yaklaşmışın :-)çamaşırlarını iyi seç yoksa sırt ağrılarıyla :KK22:anladın sen ..inşallah :KK66::KK71:

anlamadım :KK57::KK57:

:KK70:bi baktım dahada gözümü kapayamıyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:
göğüsler diyorum fizana gidecek ben 95 i zorladım 100e yaklaşıyorum eğer ki sutyenleri iyi seçmezsen ben gibi kronik ağrılarla boğuşursun diyorum kime diyorum:KK70::KK70:
şimdi bu mesajı görenler göre göre orayı mı gördün diyecek ya yine de neyse:KK70::KK70:

göğüsler diyorum fizana gidecek ben 95 i zorladım 100e yaklaşıyorum eğer ki sutyenleri iyi seçmezsen ben gibi kronik ağrılarla boğuşursun diyorum kime diyorum:KK70::KK70:
şimdi bu mesajı görenler göre göre orayı mı gördün diyecek ya yine de neyse:KK70::KK70:

benim memikler 75 kız :27: zorlasan 80 ühühüh

Justın memeleri bu konunun fenomeni.:KK53:

ahahah ilk fotoya bakarak yorum yaptıydım neyse sapıklığımı tamamladığıma göre gidip karbonatlı suyun faydalarını okuyayım :KK66::KK66::KK55:

Yaaa şu fotoyu bi ben göremedim anasını satıyım just beni de izle :p

izledim al bah :KK53:

sen soruma cevap versene düdük

okuyamıcam özet geç sonunda noluyo karakter zayıflıyo mu :KK70:
zayıflama içinde değil de sağlam bir detoks için ve kronik rahatsızlıklardan kurtulmak için ve ve ve en önemlisi asidik olan vücudu alkali hale getirip sağlığımızı koruyabilmek için ...gölgelerin gücü adına KARBONAT diyebilirim :KK70:

zayıflama içinde değil de sağlam bir detoks için ve kronik rahatsızlıklardan kurtulmak için ve ve ve en önemlisi asidik olan vücudu alkali hale getirip sağlığımızı koruyabilmek için ...gölgelerin gücü adına KARBONAT diyebilirim :KK70:

ya benim sağlıklı şeylerle hiç aram yoktur zararlı şeyleri seviyorum ben :KK70:

Hangi soruna aşkitom telden görmedim :p

psikoloji mi okuyosun :27:

ya benim sağlıklı şeylerle hiç aram yoktur zararlı şeyleri seviyorum ben :KK70:

psikoloji mi okuyosun :KK53:
yavrum sen tıp bilminin bir yan dalı olan psikolojiyi okudun değil mi şimdi neden bindiğin dalı kesiyon insan azıcık motivasyon uygular karşısındakine yahu:KK70::KK70::KK70:

yavrum sen tıp bilminin bir yan dalı olan psikolojiyi okudun değil mi şimdi neden bindiğin dalı kesiyon insan azıcık motivasyon uygular karşısındakine yahu:KK70::KK70::KK70:

ya pis pis şeyler yemek istiyom ben kızartma pasta ultra şekerli falan oyşşş

ya pis pis şeyler yemek istiyom ben kızartma pasta ultra şekerli falan oyşşş
mikrodalga fırın kullanıp işlenmiş gıda tüketen gıda mühendisi gibisin evlat olsan sevilmezsin just:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X