- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sülalem bozuk annem 55 kilo zayıf manken gibi ben çeke çeke babama çekmişim..vermesine veriyorum lisanslı sporcuyum yani memuriyetten önce ama iriyim istesemde minyon tığ gibi olamıyorum bir de kocaman göğüsler olayı bitiriyo bnunada şükür tatlım: )))Verirsin yaa.niye aldin o kadar hepmi oyleydin?
just psikolojime sen de bedenime bakacaksan muhtemelen mutasyona gireceğüm benaa byull sen şişkoysan laflarımı geri alıyorum ben diyetisyenim,bana gelsene para kazanırım.![]()
Haa meme bendede var tam tamina 90!benim sülalem bozuk annem 55 kilo zayıf manken gibi ben çeke çeke babama çekmişim..vermesine veriyorum lisanslı sporcuyum yani memuriyetten önce ama iriyim istesemde minyon tığ gibi olamıyorum bir de kocaman göğüsler olayı bitiriyo bnunada şükür tatlım: )))
neden bi bonzai içip sakinleşmiyosunuz ?
wewqeqweqweq.internet sınırlı olunca yazdın mı tam yazıyonneden bi bonzai içip sakinleşmiyosunuz ?
ya susun benim memelerim 75![]()
95 d zorlar 100 e gün aldım desemHaa meme bendede var tam tamina 90!
3 kafaliyim diyosun.anladimsss95 d zorlar 100 e gün aldım desem![]()
ben sna atayım ordan cevap verirsin.fotomu nasıl gönderem kızım mesaj at hanesini göremiyom bb?