• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana çok komik gelmedi..
NAsıl biz abartıldığını düşünüyorsak onlarda öyle düşünüyordur kimseyi yargılamak bize düşmez :KK66:

EE nabersiniz kızçeler :D

Bana çok komik gelmedi..
NAsıl biz abartıldığını düşünüyorsak onlarda öyle düşünüyordur kimseyi yargılamak bize düşmez :KK66:

EE nabersiniz kızçeler :D

İyilik canım senden ? Vallahi komik canım ya, bu ne alınganlık ? Televizyonda bağır bağır kadın cinayeti çocuk tacizi verir eşimle baka kaldık demez hep bir alınganlıklar bir şeyler. Yahu ben de Müslüman'ım ateist falan değilim ama bunların yanında akşamları kedi kesen Kuran'a bira döken Allahless gibi hisssediyorum kendimi.

İyilik canım senden ? Vallahi komik canım ya, bu ne alınganlık ? Televizyonda bağır bağır kadın cinayeti çocuk tacizi verir eşimle baka kaldık demez hep bir alınganlıklar bir şeyler. Yahu ben de Müslüman'ım ateist falan değilim ama bunların yanında akşamları kedi kesen Kuran'a bira döken Allahless gibi hisssediyorum kendimi.

Bende iyiyim canım :D
Senin yorumunu beğendim orda zaten..
Bence dalgaya alınıcak bi durum yok yani

Ailecek bi garipler. aadhkhfksghıg ahh ulan ntv nasıl bi başlık öylee hanımmm keleşimi getir ntv basketbolculara tanrı demiş asdfghj.

bi an keles abldan bahsediyorsun sandım :KK70:
bu ne cesaret yalnız çiki çiki ban gelmesin sonra
seni harcarlarlar orda :KK53:

şimdi ağzımızı mıçıcıklar ama konu sahibi gelmiş :KK70:

bi an keles abldan bahsediyorsun sandım :KK70:
bu ne cesaret yalnız çiki çiki ban gelmesin sonra
seni harcarlarlar orda :KK53:

6 senedir üyeyim bu siteye bir kere banlandım o da aynı bölümde banlanacağımı bile bile yazdım:KK53:. İkincisi olursa şaşırmam ama bi deyim o normalde kimseye hakaret etmedim mecaz kullandım ayol :KK70:

6 senedir üyeyim bu siteye bir kere banlandım o da aynı bölümde banlanacağımı bile bile yazdım:KK53:. İkincisi olursa şaşırmam ama bi deyim o normalde kimseye hakaret etmedim mecaz kullandım ayol :KK70:

neden banlandın?

ben bilmem artık muneye açıklarsın derdini :KK59:

Ben de banlandım. Siyaset yabdıydım sövdüydüm :cool:

neden banlandın?

ben bilmem artık muneye açıklarsın derdini :KK59:
Bandan korksak o bölümde dolaşmazdık ayııqs :KK53:

Erdoğanlı bi topic vardı biri benden alıntı yapıp umut fakirin ekmeğidir dedi ben de akıl fukarası dedim kadına hoop mapus :KK14: Ama haketmişti just valla :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X