- Emoji Skoru
- 35.875
- Puanlar
- 598
@GazozGofret altıma işicem yorumuna gülmekten![]()
Agauahayadf aynen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@GazozGofret altıma işicem yorumuna gülmekten![]()
Ailecek bi garipler. aadhkhfksghıg ahh ulan ntv nasıl bi başlık öylee hanımmm keleşimi getir ntv basketbolculara tanrı demiş asdfghj.@GazozGofret altıma işicem yorumuna gülmekten![]()
Bana çok komik gelmedi..
NAsıl biz abartıldığını düşünüyorsak onlarda öyle düşünüyordur kimseyi yargılamak bize düşmez
EE nabersiniz kızçeler![]()
İyilik canım senden ? Vallahi komik canım ya, bu ne alınganlık ? Televizyonda bağır bağır kadın cinayeti çocuk tacizi verir eşimle baka kaldık demez hep bir alınganlıklar bir şeyler. Yahu ben de Müslüman'ım ateist falan değilim ama bunların yanında akşamları kedi kesen Kuran'a bira döken Allahless gibi hisssediyorum kendimi.
ben celdummmm![]()
Ailecek bi garipler. aadhkhfksghıg ahh ulan ntv nasıl bi başlık öylee hanımmm keleşimi getir ntv basketbolculara tanrı demiş asdfghj.
bi an keles abldan bahsediyorsun sandım
bu ne cesaret yalnız çiki çiki ban gelmesin sonra
seni harcarlarlar orda![]()
6 senedir üyeyim bu siteye bir kere banlandım o da aynı bölümde banlanacağımı bile bile yazdım. İkincisi olursa şaşırmam ama bi deyim o normalde kimseye hakaret etmedim mecaz kullandım ayol
![]()
neden banlandın?
ben bilmem artık muneye açıklarsın derdini![]()
Ben de banlandım. Siyaset yabdıydım sövdüydüm![]()
Ben de banlandım. Siyaset yabdıydım sövdüydüm![]()
Bandan korksak o bölümde dolaşmazdık ayııqsneden banlandın?
ben bilmem artık muneye açıklarsın derdini![]()