- Emoji Skoru
- 9.424
- Puanlar
- 178
benimki 1 hafta sonra zorunlu bir değişime uğrayacakNe dersin değişecek mi sence bu rutin bir gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki 1 hafta sonra zorunlu bir değişime uğrayacakNe dersin değişecek mi sence bu rutin bir gün![]()
ne zorluğu olabilir ya ben çok özeniyorum hiçbir zaman teyze olamıcam![]()
kotu yanları olsa ne olur kı dımı en fazla kavga edılır sonra barısılır zaten eksın olmus olur hemne zorluğu olabilir ya ben çok özeniyorum hiçbir zaman teyze olamıcam![]()
benimki 1 hafta sonra zorunlu bir değişime uğrayacakseni de aynı şey değiştirir heralde
![]()
kardeş olalım mıkotu yanları olsa ne olur kı dımı en fazla kavga edılır sonra barısılır zaten eksın olmus olur hemoff efkarlandım sımdı sayende
![]()
ahahNeymiş tuvalete girme rutinini mi eklicen?![]()
gel olalım yasın kac abla mı olucan kardes mıkardeş olalım mı![]()
ama biraz büyüsün beraber dertleşirdik.Aman olma, popo yıkayıp bez değiştiricen, odan sürekli dağınık olacak duvarlarında tükenmez kalemle yapılmış nadide sanat eserleri parmaklanmış rujlar...![]()
benim kardeşim olkardeş olalım mı![]()
ahahdaha büyük bir değişim hadi tahmin et
![]()
20 yaşındayım ne istersen olur banagel olalım yasın kac abla mı olucan kardes mı![]()
hayırrrrrrrrrrrrrrr evleniyorumBüyüüüük hmm işe başlıyorsun o zaman?
ama biraz büyüsün beraber dertleşirdik.arada bir çemkirir sonra bağrıma basardım
![]()
valla mıbenim kardeşim ol![]()
bende 25 gel kardesım sarılayım sana20 yaşındayım ne istersen olur bana![]()
valla bana abla diyebilirsinvalla mı![]()
Yooooooooooooooooooooooooooooooohayırrrrrrrrrrrrrrr evleniyorum![]()
git burdanGüzel şimdi ne yalan söyleyim kıskanmayın diye demedim![]()
Ablamı da alıp gidiyorumgit burdan![]()
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssYooooooooooooooooooooooooooooooo