- Emoji Skoru
- 32.583
- Puanlar
- 598
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
hihihihihi böyle de güzelllbende 25 gel kardesım sarılayım sanabırde erkek kardes bulalım hala da oluruz
![]()
valla bana abla diyebilirsin![]()
bilmem ben evleniyorsam herkes evlenebilirBen de bi gün evlenecek miyim acaba çok ütopik geliyor
![]()
noldu kuzucum neyin varhihihihihi böyle de güzelll
derim tabi luna abla, içim sıkılıyorrrr![]()
Niye ki senin neyin var?bilmem ben evleniyorsam herkes evlenebilirnikah şahidim olsana kimsem yok
![]()
oyy kardesımın ıcı sıkılıyormus anlat ablana deerdınıhihihihihi böyle de güzelll
derim tabi luna abla, içim sıkılıyorrrr![]()
facebook'ta herkes ablasıyla check in yapmış kızkardeşiyle bir yerlere gitmiş falannoldu kuzucum neyin var![]()
Ben değilimdeliyimtamam ol
![]()
bir de ablamın bana hep terlik fırlatmasını istemişimdir.oyy kardesımın ıcı sıkılıyormus anlat ablana deerdını![]()
Ahah biz de yapıyoruz onufacebook'ta herkes ablasıyla check in yapmış kızkardeşiyle bir yerlere gitmiş falangazoz kim ki oturuyo anca
![]()
nerde oturuyosun bizde senle check in yapalımfacebook'ta herkes ablasıyla check in yapmış kızkardeşiyle bir yerlere gitmiş falangazoz kim ki oturuyo anca
![]()
sınır edersen fırlatır tabibir de ablamın bana hep terlik fırlatmasını istemişimdir.şakayla karışık tabi
![]()
Sen de delir o zamanBen değilimSorun da o zaten
Tamam nerde nikah?
![]()
evet bence de siz oturunAhah biz de yapıyoruz onu![]()
nerde oturuyosun bizde senle check in yapalımgerçi hayatımda hiç check in yapmışlığım yok ama
![]()
Sen de delir o zamanAnkarada : D
ablanla olacak tabievet bence de siz oturun
ne tesadüf ben de yapmadımilk check in im ablamla olacak
![]()
Ben onu görmeyeli çok oluyor belkide sebep budurYok benim gözüm açıldı bi kere, pembe gözlüğüm kırıldı, hayatımı toz pembe göremiyorum artık
Ben de Ankara'dayım![]()