Saç Şekillendiriciler Bigudi

burser.16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
121
1
96
Bursa
Arkadaşlar artık fön maşa vb . gibi yöntemlerden bıktım saçımı çok yıpratıyorlar . Bende bugün gidip içine su doldurulan bigudilerden aldım . Ama saça nasıl uygulanacağını bilmiyorum ( nasıl sarılır , nasıl açılır ... ) . Ayrıca içindeki sular her zaman değiştirilip içine kaynamış su mu dökülecek yoksa bigudiler içindeki suyla birlikte kaynatılacak mı ? Ambalajın üstünde ki yazılar japonca ve fransızca hiçbirşey anlamadım :sm_confused:

Tatlım bigudileri olduğu gibi bir kaba koy ,içine su doldur ,ocaga koy yemek gibi yani direk kaba suyla bırak ocaga ver (ay nasıl tarif efiorum deli miyim ne xD ) bu bigudiler sıcak olunca yani kaynayınca teker teker çıkar saçlarına sar.ayrıca bigudilerin içindeki su bitince ömürleride bitmiş olur :1hug:

ben de aynından aldım ama kesinlikle kaynatmayın yazıodu sıcak kaynamış suda 5 dk bekletin yazıyo üstünde ben de bu aşkam denicem

benim bildiğim de kaynatılmıyor onlar
içi su dolu plastik bigudilerden diyorsanız eğer hani kelepçeleri olan
kaynatılmış suda 5-10 dakika bekletilip sarılıyor saça daha çabuk şekil alması için de kurutuyorlar
hoş bende işe yaramadı bu bigudi =/

bu kaynatmalı biguduler zor olmuyomu aslında maşa istiyodum ama duydumki çok yıpratıyo vazgeçtim diyebilirim... normal süger bigudilerle yada sosis bigudilerle saçlarımı yıkayıp kuruttuktan sona uzaktan parfüm sıkıyorum sarıyorum sabah kalkıp çözdüğümde hem mis gibi kokuyo öyle güsel olyo ki bide saçlarım çok uzun üstleri lüle lüle altlarınıda düzlestirici ile fönlüyorum herkez takma sanıyo saçlarımı bi deneyin derim yalnız ben bukleleri açarken hafif elimi jöleleyip acıyorum sürmeyince bukleler çabuk düsüyo

sünger bigudi aldım bugün 3 paket.. ben dayanamadım gerci.. 5 dk anca durdu kafamda.. ama acaip işe yarıyo benden sölemesi.

sosis bigudiler hiç kullanışlı değil bence hiç bir şeye yaramıyolar ve ne kadar kalitelide olsa içindeki telleri çıkıyo bişey oluyo yani benim saçlarım zaten gür kalın telli tutmuyor evde ısıtmalı olanlarda vardı ama denemedim hiç

Bende almıştım ısıtmalı olanlardan ama hiç güzel olmadı.Yada ben sarmayı beceremedim abudik gubidik bişiler olmuştu bende çöpe attım :))

yani sosis bugidilerdenmi canım,,bide nası yapıyosun tam anlatırmısın,,,sprey felan sıkmıyomusun,,çabuk oluyomu,,kolaymı:)bende çok soru sordum yaww:)

hanımlar bu sünger bigudileri ıslak saça mı, kuru saça mı yoksa nemli saça mı uygulamak daha iyi sonuç verir, bir de sardıktan sonra fön tutuyor musunuz?

bugidi nasıl kullanılır arkadaşlar.. ben aldm geçen gün.. böle tırtıklı bi yüzeyi var plastik gibi bişi.. nemliyken sardım saçımı. sonra tel toka tutturdum kenarlardan.. ama açmaya çalırken saçım iyice dolandı... ben bigudiyi çektikçe bozuldu tabi saç. böle elektrik çarpmış gibi bişi çıktı ortaya :D hehe çok komikti ya.
bi saatte beklemiştim bide o hevesle..
yaw biri bana şu formülü anlatırmı.. nası yapılıyoo

hanımlar bu sünger bigudileri ıslak saça mı, kuru saça mı yoksa nemli saça mı uygulamak daha iyi sonuç verir, bir de sardıktan sonra fön tutuyor musunuz?

en güzeli nemli saça uygulamak, daha güzel tutar, ve dolaşmaz. Bi de fön tutarsan daha kalıcı olur, ve kısa sürede tutar.

bugidi nasıl kullanılır arkadaşlar.. ben aldm geçen gün.. böle tırtıklı bi yüzeyi var plastik gibi bişi.. nemliyken sardım saçımı. sonra tel toka tutturdum kenarlardan.. ama açmaya çalırken saçım iyice dolandı... ben bigudiyi çektikçe bozuldu tabi saç. böle elektrik çarpmış gibi bişi çıktı ortaya :D hehe çok komikti ya.
bi saatte beklemiştim bide o hevesle..
yaw biri bana şu formülü anlatırmı.. nası yapılıyoo

böle cırt cırt gibi yüzeyi olan dimi, hiç güzel değil onlar. saçtan çıkarana kadar bukleler dağılıyor. sardığın yönün tersine aça aça çıkarmak lazım. bi de üstündeki tırtıkların saçı yıprattığına bahse girebilirim. sosis ve sünger bigudiler daha güzel, hatta sosiste buklelerin iriliğini ayarlamak daha kolay olduğu için değişik modeller yapılabilir. süngerler ince sarmayı gerektiriyo, o da birazcık kuzu imajı verio insana. suluları kullanmak da zor, ısıt, bekle, eziyet resmen.
ben cırt cırtlı bigudinin büyük boylarını kahküllerimi şekillendirmek için kullanıyorum, fön gerektirmeden istediğim gibi oluo.hihoyyyt

böle cırt cırt gibi yüzeyi olan dimi, hiç güzel değil onlar. saçtan çıkarana kadar bukleler dağılıyor. sardığın yönün tersine aça aça çıkarmak lazım. bi de üstündeki tırtıkların saçı yıprattığına bahse girebilirim. sosis ve sünger bigudiler daha güzel, hatta sosiste buklelerin iriliğini ayarlamak daha kolay olduğu için değişik modeller yapılabilir. süngerler ince sarmayı gerektiriyo, o da birazcık kuzu imajı verio insana. suluları kullanmak da zor, ısıt, bekle, eziyet resmen.
ben cırt cırtlı bigudinin büyük boylarını kahküllerimi şekillendirmek için kullanıyorum, fön gerektirmeden istediğim gibi oluo.hihoyyyt

evet, evet bahsettiğiniz üründen almıştımm. ama saçımdan çıkartamıyrum bi türlü. sosis dediğiniz ince uzun olan değilmi? ben buklelerin kocaman olmasını istiyorum. saçlarım şuanda belimde sayılır. onlarla saçımı nasıl sararım. bide ince bukle olsun istemiyorum. bu dediğiniz cırtlı bugudilerin en büyük olanını almıştım. hemde iki paket.. ama beceremedim senağlama

buzamana kadar sacımı bukle yapmak icin kullundığım ve sonucundan memnun kaldğım tek sey bigudi diyebilirim

saçlarımı yıkadıktan sonra kurutuyorum tamamen nemli filan bırakmıyorum kiminde baş ağrısı yapıyo kas yapalım derken göz çıkarmayalım kimi kuru saça tutmaz duyo ama tutuyo kuruttuktan sonra eskiden jöleyi açarken sürüyordum ama simdi iki dir sarar ken çok az saracağım yere sürüp ince tarakla üzerinden geçip makaraya iplik sararmıs gibi sarıyorum. sonra çıtçıtlı zaten çıtçıtını kapatıp minik bir tokayla tutturuyorum saçı sardıktan sonra çok çok uzaktan sevdigim bir koku sıkıyorum ki acınca güsel koksun diye bir yazma ile saçımı kapatıp yatıyorum sabah kalktığımda öyle çözerken dolasma filan olmuyo çıtçıtı açar açar açmaz elimle tuttugumda çıkıyo zaten sonra bazen alt kısmından birazını düz bırakıyorum yada hepsini yapıp bukle tam gözüksün diye hepsini yana atıp tokayla tutturuyorum arzuya göre sprey de kullanılır acıldıktan sonra ama açarken de hafif jöle sürmeniz yeter bu sekilde yapın hiçbirseycik olmaz valla kuaförler bile yapamıyo yaptıkları saç hemen düsüyo artık düğün bile olsa kuaföre gitmiyorum yapıp küçük bir taslı toka ile süslüyorum sahane oluyo
bigudinin resminide ekledim hangisiyle yaptığımı görün diye

Eklentiler

• $34541_kucuk.webp
    $34541_kucuk.webp
    1.000 bayt · Görüntüleme: 152
Back
X