evet, evet bahsettiğiniz üründen almıştımm. ama saçımdan çıkartamıyrum bi türlü. sosis dediğiniz ince uzun olan değilmi? ben buklelerin kocaman olmasını istiyorum. saçlarım şuanda belimde sayılır. onlarla saçımı nasıl sararım. bide ince bukle olsun istemiyorum. bu dediğiniz cırtlı bugudilerin en büyük olanını almıştım. hemde iki paket.. ama beceremedim senağlama[/QUOTE
evet cnm, sosis o ince uzun içinde tel olan süngerimsi şey. eğer kalın bukle istersen kalın kalın ayırırsın tutamları, ince istersen ince ince. sosis bunu ayarlamak için çok müsait.bi de geçende bişey denedim, çok beğendim. şimdi saçı önce kendi etrafıda döndürerek buruyosun, sonra o burduğun tutamı sosise dolayarak sarıyosun. açınca ortaya çıkan model sinem kobalın selenadaki saçı oluo, lüle değil yani dalga şeklinde, o kadar güzel ki.saçın uzunken bahsettiğim modeli yapmak normal sarmaktan çok daha kolay çünkü saçı burarken toparlıosun ya, sarma esnasında dağılmıo, çok pratik. işlem öncesi şekillendirici sürmek de hem ömrünü uzatır, hem de uçuşup tüylenmesini engeller. cırtlı bigudiler zaten bence bukle yapmak için değil, hani kuaföler dışa fön çekerken hareketli olsun diye fön fırçasını sarar bekletirler ya,o mantıkla kullanılıo bence. ben de o şekilde kahküllerimde kullanıorum, yoksa başka bi işlevi yok onların.