• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Bigudi

evet, evet bahsettiğiniz üründen almıştımm. ama saçımdan çıkartamıyrum bi türlü. sosis dediğiniz ince uzun olan değilmi? ben buklelerin kocaman olmasını istiyorum. saçlarım şuanda belimde sayılır. onlarla saçımı nasıl sararım. bide ince bukle olsun istemiyorum. bu dediğiniz cırtlı bugudilerin en büyük olanını almıştım. hemde iki paket.. ama beceremedim senağlama[/QUOTE
evet cnm, sosis o ince uzun içinde tel olan süngerimsi şey. eğer kalın bukle istersen kalın kalın ayırırsın tutamları, ince istersen ince ince. sosis bunu ayarlamak için çok müsait.bi de geçende bişey denedim, çok beğendim. şimdi saçı önce kendi etrafıda döndürerek buruyosun, sonra o burduğun tutamı sosise dolayarak sarıyosun. açınca ortaya çıkan model sinem kobalın selenadaki saçı oluo, lüle değil yani dalga şeklinde, o kadar güzel ki.saçın uzunken bahsettiğim modeli yapmak normal sarmaktan çok daha kolay çünkü saçı burarken toparlıosun ya, sarma esnasında dağılmıo, çok pratik. işlem öncesi şekillendirici sürmek de hem ömrünü uzatır, hem de uçuşup tüylenmesini engeller. cırtlı bigudiler zaten bence bukle yapmak için değil, hani kuaföler dışa fön çekerken hareketli olsun diye fön fırçasını sarar bekletirler ya,o mantıkla kullanılıo bence. ben de o şekilde kahküllerimde kullanıorum, yoksa başka bi işlevi yok onların.

buklenin şekli içe ve dışa sarıldığında farklı oluyor. bende dışa sarıyorum. eftelya bir tanesini dışa bir tanesini içe sar hangisi hoşuna giderse onu kullan :)

OR-34.jpg

108492.jpg

ben bunları kullanıorum ve çok güzel oluor..

şuan saçlarım belimde.

2.sini kullandıgım zaman saç tutamlarını iri alıp içe doğru dik bi şekilde sarıyorum aynı maşayla yabmış gibi oluyor,sonra 5 dk fön makinesiyle sıcak hava veriyorum 2 saat sonra açıorum açtığım zamanda spreylıormm harikaa görünüyor.

1.sinde dışa doğru sarıyorum açınca da spreylıorum su dalgası görünüyorr..

sünger bigudi aldım bugün 3 paket.. ben dayanamadım gerci.. 5 dk anca durdu kafamda.. ama acaip işe yarıyo benden sölemesi.

yaa nasıl yapıosun peki ne kadar süre duruyor saçında off ben gecen seneye kadar düzleştirici masa v.s kulanıodum ve canım saçlardan oldum çok yıprandı şuan küt gibi (biraz daha uzun) ve boyadığım için bide masa fln kulanırsam daha çok yıprancak sünger bigudi nasıl yapılıoooo

ya kızlar benıım sacımda omuzlarımdan cok cok az asagıda 2 parmak kadar:D ( omuzlarımda demek ıstemıyorum moralım bozuluyoda:( ya gecen sene bende bıkez denemıstım kı o zaman saclarım yaklasık bı karıstan fazla asagıdaydı ve omuzlarımdanda yukarı cıktı ve bı turlu duzgun bı sekılde actıramadım sız nası yapıyosunuz anlamadım ben ya:( ben dalgalı gıbı dursun ıstıyorum

bende de o 2.reismdekilerden var.
saçLarımı saRıyorum direk bekLetiyorum sabaha kadar.
hiç ısı kuLLanmıyorum.sabah kaLkınca kıvır kıvır çıkıyor ve bozuLmuyoLar.
ısısız çok koLay bukLe yapabiLiyorum saçLArıma
hem zarar da göRmiyor(:

Arkadaşlar selam;

Ben cırt cırtlı dediğiniz bigudilerle birçok kez deneme yaptım. Hiçbirinde başarılı olamadım. Etrafımdan duyduğum kadarıyla başarılı olan da yok (= "Beceremiyorum" diyenler için söylüyorum, yalnız değilsiniz. Açarken saça dolanıyor veya saçtan ayırmak için çekerken bukleler bozuluyor haliyle. Belki de ben yöntemini bilmiyorumdur ama fikrim pek işe yaramadıkları yönünde.

Kaynatmalı bigudilerin içinde su veya kum oluyor(muş). Annemden aldığım bir sırrı sizinle paylaşıyorum; (ben henüz denemedim ama dün aldım, birazdan deneyeceğim), 5-10 dk kaynar suyun içinde ısıtılan bigudi saça sarılıp, 10 dk sonra açılıyormuş. Hem 10 dk gibi kısa bir süre olduğu için hem de annemin anlattığına göre ısının verdiği parlaklık sebebiyle en iyi yöntem buymuş (=

Denedikten sonra sonucu tekrar paylaşırım burada olumunekankayizsmile

Daha önceki mesajımda söylediğim gibi, denedim kaynatmalı bigudiyi (=
Sonuç çok güzeldi ancak hiç dayanıklı olmadı :olmaz:

Arkadaşlar selam;

Ben cırt cırtlı dediğiniz bigudilerle birçok kez deneme yaptım. Hiçbirinde başarılı olamadım. Etrafımdan duyduğum kadarıyla başarılı olan da yok (= "Beceremiyorum" diyenler için söylüyorum, yalnız değilsiniz. Açarken saça dolanıyor veya saçtan ayırmak için çekerken bukleler bozuluyor haliyle. Belki de ben yöntemini bilmiyorumdur ama fikrim pek işe yaramadıkları yönünde.

Kaynatmalı bigudilerin içinde su veya kum oluyor(muş). Annemden aldığım bir sırrı sizinle paylaşıyorum; (ben henüz denemedim ama dün aldım, birazdan deneyeceğim), 5-10 dk kaynar suyun içinde ısıtılan bigudi saça sarılıp, 10 dk sonra açılıyormuş. Hem 10 dk gibi kısa bir süre olduğu için hem de annemin anlattığına göre ısının verdiği parlaklık sebebiyle en iyi yöntem buymuş (=

Denedikten sonra sonucu tekrar paylaşırım burada olumunekankayizsmile

canım cırt cırtlı bigudileri kullanamıyorum demişsin ya onlar profesyonel kullanım için aslında baya iyiler kullanmanın püf noktası şu onları; saçlarını sarmadan düz hale geitriceksin öyle elektrikli falan olmıcak bi şekillendirici ürününü sürceksin sonra saçından tutamları ufak ufak bigudinin kenarlarından 1er cm boş kalcak şekilde sarcaksın böyle yaparsan açarken sorun olmuyo fashion tvye falan da bakarsan görürsün modellerin saçlarını hep bu bigudilerle sarıyolar :1closedeyes:

we bu bigudide şöyle de bişey war bigudiyi istediğin buklenin kalınlığından biraz daha ince almalsıno zaman süper oluyo

k,buklelerinin kalıcı olması içinde sarma işleminden önce bi miktar köpüğü saçına yedirirsen bayaa bi etkili oluyo kalıcılığına süprizzzzz

Back
X