Bıhtum🧿

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.997
528
Evvet arkadaşlar okullar kapanınca nişanım olacak ama bilin bahalum ne oldu? Annem bütün köyü çağıralım diyor. Yeminle bu kadın beni delirtecek yahu. Annem tarafı baya bi kardeşler zaten , hanımları, çocukları, torun torbaları da gelecek. Baba tarafı yine öyle. Köyümüzde akrabalar da var. Hepsini çağırıyor. Evimiz dapdar. Zaten nefret ediyorum bu merasimlerden. Tüylerim diken diken oluyor. 32 diş güleceğim fotoğraflarda ve videolarda nasıl çıkacağımı düşüneceğim yerde girdiğim streslere bakın. Kurdeşen dökmem inşşş Birini cagirsa öbürü küsüyormuş. Küserse küssünler vallaha bıhtum. Nasıl ikna edebilirim?

Butun köyü eve doldurmayi mi dusunuyor aileniz? Siz istemiyorsunuz tamam da gelenlere de ayip olmaz mi? Kimse rahat edemez, eve de sigamaz cunku(ev dar diyorsunuz)

Davet edildiğim evde belediye otobusu gibi ortam görsem direkt geri dönerim de ben. Kimse boyle davetten memnun kalmaz eziyet yani boyle anlatabilirsiniz velki

Beyaz şovda koltuktaki ünlüler yapış yapış oturuyordu ya galiba öyle olacak. Bişi de denmiyor cadoloz kadın beni dövecek. Tamam ilk mürüvetin de böyle de olmaz ki.

Bahçe falan yok mu misafirleri bahçeye alın
Bahçemiz var orda erkekler içerde hanımlar olacakmış. Bir odaya zaten bu nişan organizasyonu mudur ne zırva ise onu koyduracagiz onun dışında sadece 1 müsait oturma odamız var. Kalabalık sevmiyorum bir de. Akraba falan sevmem yani. İyi olsunlar uzakta olsunlar kafasindayim.

Boşver annenle tartışma sen nişan organizasyonunu ayrı odaya kurdur. Nişandan sonra bol bol fotoğraf çekinirsin kimseyi sallama

Gelsinler takı bol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…