- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Beyaz şovda koltuktaki ünlüler yapış yapış oturuyordu ya galiba öyle olacak. Bişi de denmiyor cadoloz kadın beni dövecek. Tamam ilk mürüvetin de böyle de olmaz ki.Butun köyü eve doldurmayi mi dusunuyor aileniz? Siz istemiyorsunuz tamam da gelenlere de ayip olmaz mi? Kimse rahat edemez, eve de sigamaz cunku(ev dar diyorsunuz)
Davet edildiğim evde belediye otobusu gibi ortam görsem direkt geri dönerim de ben.
Bahçemiz var orda erkekler içerde hanımlar olacakmış. Bir odaya zaten bu nişan organizasyonu mudur ne zırva ise onu koyduracagiz onun dışında sadece 1 müsait oturma odamız var. Kalabalık sevmiyorum bir de. Akraba falan sevmem yani. İyi olsunlar uzakta olsunlar kafasindayim.Bahçe falan yok mu misafirleri bahçeye alın
Yaranamadık bacım ne edek?Salon tutsaniz salonu cerezi begenmezler yine yaranamazsiniz
KüserlermişşşNişan evde olacak sanırım e söyleyin kendi aramızda yapalım bukadar kalabalığa gerek yok sade bişey olsun vs diye
Boşver annenle tartışma sen nişan organizasyonunu ayrı odaya kurdur. Nişandan sonra bol bol fotoğraf çekinirsin kimseyi sallamaBahçemiz var orda erkekler içerde hanımlar olacakmış. Bir odaya zaten bu nişan organizasyonu mudur ne zırva ise onu koyduracagiz onun dışında sadece 1 müsait oturma odamız var. Kalabalık sevmiyorum bir de. Akraba falan sevmem yani. İyi olsunlar uzakta olsunlar kafasindayim.
Beyaz şovda koltuktaki ünlüler yapış yapış oturuyordu ya galiba öyle olacak. Bişi de denmiyor cadoloz kadın beni dövecek. Tamam ilk mürüvetin de böyle de olmaz ki.
Öğretmenevi salonu var da depremden dolayı hasarlıymış. Orayı istiyordum normaldeBari bir yer tutulsaydi kalabalik olacaksa illa.
Valla bi sürü laf ederler göt kadar eve bizi cagirmislar diye, yaranamazsiniz
Evvet arkadaşlar okullar kapanınca nişanım olacak ama bilin bahalum ne oldu? Annem bütün köyü çağıralım diyor. Yeminle bu kadın beni delirtecek yahu. Annem tarafı baya bi kardeşler zaten , hanımları, çocukları, torun torbaları da gelecek. Baba tarafı yine öyle. Köyümüzde akrabalar da var. Hepsini çağırıyor. Evimiz dapdar. Zaten nefret ediyorum bu merasimlerden. Tüylerim diken diken oluyor. 32 diş güleceğim fotoğraflarda ve videolarda nasıl çıkacağımı düşüneceğim yerde girdiğim streslere bakın. Kurdeşen dökmem inşşşBirini cagirsa öbürü küsüyormuş. Küserse küssünler vallaha bıhtum. Nasıl ikna edebilirim?
Nasıl edecem ki zaten kuaförüydü elbisesiydi. Ne stresli işler. Bekarlığıma nazar değdirdin bebişimElimi hiç Bi şeye sürmem de. Cılkı çıksın o gün annenin aklı başına gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?