Bıhtum🧿

Valla en güzeli gerçekten sevdiğin, değer verdiğin insanlarla bir arada olmak. En fazla 20 30 kişilik. Bahçede yemeksiz, zukkumlanmadan ışıklandırılmış doğa içinde bir düğün oh mis.. Akrabaların egosunu tatmin edicem, karnını doyurucam, istedikleri gibi gelinlik giyip, dedikodularına katlanıcam... Valla stresli benim değil onların düğünü oluyor bu. Anneleri de anlıyorum zamanında gitmişler sevmeselerde akrabaları birlikte olmak istiyorlar ama benimkiler tam bir şeytan.

Bana kalsa aile arasında bir yüzük. Neymiş efendim laf olurmuş

Annecim misafirler eve sığmaz mecbur mekan tutucaz de git mekanları yolla ona burayla anlaştım diye, tüm organizasyonların ve mekanların 30 binden başladığını gördüğünde saçmalama kızım biz bize bi nişan zaten diye o da yan çizebilir belki

Elti var mı elti
Pardon o görümcemdi kız. Elti görümce terimlerini karıştırıyorum.
Görümcem doktorla evli. Evleri yazlıkları var zengolarmış. Bir tane de eltim var o da çalışmıyor ordan ben +1ledim. Ben daha güzelim ordan yine +1ledim. Elti 0 - 2 Burhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…