- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Tanısaydı çağırırdıDua et annen bizi de cagirmamis Burhan
İkna edemezsin, kavga cikartacaksin ben böyle istiyorum diyeceksin başka yolu yok.
Beni konuşturmuyor gerçekten öyle.İkna edemezsin canım bırak kim gelirse gelsin bu dönemde bi de ekstra alıngan oluyorlar.
Üstlerine gidince de sen değiştin derler. Kendinden taviz verme sadece bırak çağırsın kendi düşünsün ikramı onca kişiyi hatta de ki bende çağırcam ayıp olur arkadaşlarıma. Aa kızım sığmayız der annendeBeni konuşturmuyor gerçekten öyle.
Salon tutsanız ya küçük evde okadar kalabalık sigmazki, herkese fenalık gelirBahçemiz var orda erkekler içerde hanımlar olacakmış. Bir odaya zaten bu nişan organizasyonu mudur ne zırva ise onu koyduracagiz onun dışında sadece 1 müsait oturma odamız var. Kalabalık sevmiyorum bir de. Akraba falan sevmem yani. İyi olsunlar uzakta olsunlar kafasindayim.
Bizim ilçede salon yok öğretmenevi salonu vardı o da hasarlıymış depremden dolayı. Merkez de uzak.Salon tutsanız ya küçük evde okadar kalabalık sigmazki, herkese fenalık gelir
Bütün köy hepsinin cocukları ve en mutlu olacağın gün yüzünü tanımadıgın insanlar cocuk bağırtıları… eğer anneniz cok istiyorsa bir gün tertip etsin bence.Evvet arkadaşlar okullar kapanınca nişanım olacak ama bilin bahalum ne oldu? Annem bütün köyü çağıralım diyor. Yeminle bu kadın beni delirtecek yahu. Annem tarafı baya bi kardeşler zaten , hanımları, çocukları, torun torbaları da gelecek. Baba tarafı yine öyle. Köyümüzde akrabalar da var. Hepsini çağırıyor. Evimiz dapdar. Zaten nefret ediyorum bu merasimlerden. Tüylerim diken diken oluyor. 32 diş güleceğim fotoğraflarda ve videolarda nasıl çıkacağımı düşüneceğim yerde girdiğim streslere bakın. Kurdeşen dökmem inşşşBirini cagirsa öbürü küsüyormuş. Küserse küssünler vallaha bıhtum. Nasıl ikna edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?