- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Eltim bir tane varüstelik doktorla evli. Havasından geçilmez şinci.
Gelsin eltimle kavgamız devam konusu.Pardon o görümcemdi kız.Elti görümce terimlerini karıştırıyorum.
Görümcem doktorla evli. Evleri yazlıkları var zengolarmış. Bir tane de eltim var o da çalışmıyor ordan ben +1ledim. Ben daha güzelim ordan yine +1ledim. Elti 0 - 2 Burhan
Karnıyarık da yapacağım.Gelsin eltimle kavgamız devam konusu.Ama kavga ettikten sonra kaynına kahve yapmayı ihmal etme lütfen.
Gözyaşı soslu??
Akrabalari evlerini daha önce hic gormemisler mi ? Onemli olan sevilen bir kisinin guzel zamaninda yaninda olmak, Ben laf etmezdimSiz etmezmiydiniz?Ben demedigimi birakmazdim. Ama konu sahibinin akrabalari belki bilerek gelirler.
Ben farkli sehirdeler sandim nisan zaten koyde olacakmis.Akrabalari evlerini daha önce hic gormemisler mi ? Onemli olan sevilen bir kisinin guzel zamaninda yaninda olmak, Ben laf etmezdim
Annemin de dügünümde bana teyzeme bagirmisligi var, iclerinden canavar cikiyor soyliyimSanki ben değil annem nişanlanıyor öyle bir telaşe.
Neden kadınlar erkekler ayrı ayrı takılacak bahçeniz genişse herkesi orada agirlayin bahçeyi süsleyip yada köylerde geniş meydan filan olur orada yapın var ise bunun erkek tarafida var onlarda getirirse akraba vs bir dünya insan olur .Köyde yapacağız canım köydeki ev dar annem de erkekleri dışarı oturturuz hanımlar içerde olur diyor. Kapı pacaya güveniyor yani
Avratlar içeriyi seviyormuş serin serinNeden kadınlar erkekler ayrı ayrı takılacak bahçeniz genişse herkesi orada agirlayin bahçeyi süsleyip yada köylerde geniş meydan filan olur orada yapın var ise bunun erkek tarafida var onlarda getirirse akraba vs bir dünya insan olur .
Yüzükler takılıp fotolar çekilince müstakbel nişanlınla çık dışarı gez toz eğlenBahçemiz var orda erkekler içerde hanımlar olacakmış. Bir odaya zaten bu nişan organizasyonu mudur ne zırva ise onu koyduracagiz onun dışında sadece 1 müsait oturma odamız var. Kalabalık sevmiyorum bir de. Akraba falan sevmem yani. İyi olsunlar uzakta olsunlar kafasindayim.
Accuk öptü mü gız seni hemi de dudişten eyle anlarsınKımmıl kımmıl
Ooo beleş yazlık en sevdiğin görümcennnPardon o görümcemdi kız.Elti görümce terimlerini karıştırıyorum.
Görümcem doktorla evli. Evleri yazlıkları var zengolarmış. Bir tane de eltim var o da çalışmıyor ordan ben +1ledim. Ben daha güzelim ordan yine +1ledim. Elti 0 - 2 Burhan
Kullandırırsa en sevdigim görümce yoksa görümcem beni çekemiyor konuları loading..Ooo beleş yazlık en sevdiğin görümcennn
Aman burhen kalabalık olsun kız altın iyi para yaptı derdine derman olur öyle düşünBeyaz şovda koltuktaki ünlüler yapış yapış oturuyordu ya galiba öyle olacak. Bişi de denmiyor cadoloz kadın beni dövecek. Tamam ilk mürüvetin de böyle de olmaz ki.
Kız köy evi dediğime bakmayın yeni yaptırdık. Ama işte küçük. Bir de asıl mesele akrabaları çok istemiyorum neme lazım göz var nazar varAkrabalari evlerini daha önce hic gormemisler mi ? Onemli olan sevilen bir kisinin guzel zamaninda yaninda olmak, Ben laf etmezdim
o kadar kişiyi eve mi çağırıyorEvvet arkadaşlar okullar kapanınca nişanım olacak ama bilin bahalum ne oldu? Annem bütün köyü çağıralım diyor. Yeminle bu kadın beni delirtecek yahu. Annem tarafı baya bi kardeşler zaten , hanımları, çocukları, torun torbaları da gelecek. Baba tarafı yine öyle. Köyümüzde akrabalar da var. Hepsini çağırıyor. Evimiz dapdar. Zaten nefret ediyorum bu merasimlerden. Tüylerim diken diken oluyor. 32 diş güleceğim fotoğraflarda ve videolarda nasıl çıkacağımı düşüneceğim yerde girdiğim streslere bakın. Kurdeşen dökmem inşşşBirini cagirsa öbürü küsüyormuş. Küserse küssünler vallaha bıhtum. Nasıl ikna edebilirim?
Çağırıyoro kadar kişiyi eve mi çağırıyorBence direkt en yakınları çağırıp geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?