biitim bennn bitttmmmmmm

Kötü birşey değil ki canlı yayın açmışsınız.Canlı yayinda bir yerinizi açmamışsınız. Hangi şarkiyi söylediniz?Neremi neremi...ise o konuda birşey diyemeyeceğim.

Konuya oyle bir girmissiniz ki canli yayinda direk dansi yaptiniz sandim
Hepi topu sarki, herkes soyluyor

Yazinin sonunda ne yapacam ben Allahim demissin konu sahibi Allah sana bunu bildirmisti zaten Kocandan baska erkegin sana haram oldugunu sadece kocan icin kendini isveli ve cilveli gosterecegin.......

Konu sahibi gece oldu bi açıklama yap naptın kız Aklımda kaldın ne oldu ne bitti ya

10bin takipçi yaptığına göre ilk canlı konserin değildir heralde hayranlarina:) evet biraz yaramazlık yapmışsın eşinde haklı olarak kulağını çekecek malesef..

Ne değişik insanlar var ya şu hırsızlık yapma hastalığını falan es geçiyorum o gerçekten hastalık. Ama diğerleri öyle değil. Bence tamamen sizden kaynaklı.

Çalma hissinin hastalık oldugunu kabul edip, ilgi görmek için her şeyi yapma hissinin hastalik olabilecegini kabul etmemenizin sebebini çok merak ettim

Çalma hissinin hastalık oldugunu kabul edip, ilgi görmek için her şeyi yapma hissinin hastalik olabilecegini kabul etmemenizin sebebini çok merak ettim
Bana göre ikisi farklı şeyler.
Bir insanın ilgi istemesi ne kadar normalse hırsızlık yapması o kadar anormal değil mi?
O yüzden hırsızlık yapıldığında engel olunamadığında bana göre hastalık, diğeri ise ilgi arsızlığıdır.
Ha sizinki hakkında fikrim değişti. Bence de hastalık sizinki .....

Sizinki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…