- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Yahu ben ölmüş annesinin fotosunu paylaşan gördüm daha da şaşırmam.Size iyi bi ders olur bu sayede ikinizde soysal medyadan uzaklaşmış olursunuz
Şu sosyal medyada ne var anlamıyorum zaten
Herşeylerini paylaşıyorlar hic özel hayat diye bişey kalmadı herşey ortada
Ölmüş derken? Sağlığında çekilmiş bi fotografiyla anmanin ne mahsuru var? Baska bir ihtimal düşünemiyorumYahu ben ölmüş annesinin fotosunu paylaşan gördüm daha da şaşırmam.
Hayır cidden ölmüş haliyle. Benim gazetede okuduğum ölmüş babanın bedeniyle selfi çekip koyan kardeşler vardıÖlmüş derken? Sağlığında çekilmiş bi fotografiyla anmanin ne mahsuru var? Baska bir ihtimal düşünemiyorum
Hayır maalesef, tamda düşünmek istemediğiniz gibi.Ölmüş derken? Sağlığında çekilmiş bi fotografiyla anmanin ne mahsuru var? Baska bir ihtimal düşünemiyorum
acık giymiyorum çok ama bakımlıyım iyi giyinirim bi yerim açılsa rahatsz olamm tam tersi birinin bakması ilgi duyması hosuma gider
Eşiniz bunca zaman nasıl anlamaz?
Çok açık giyiniyor ve bu tavrınızı belli ediyorsunuzdur, anlaşılır yani.
konu aynlış anlasıldı sadce sarkı söyledim orda dekolte yok ortada....Normaldede çok dekolte giymem ama birilernn bana bakması yada bi yerim görnse bile rahatsz olamam haz alırım bununn nesi bu kadar zor geldide anlamadınzKızmış baksana :) arayıp duruyormuş eşi
Konu sahibi eşin dekolteye kızmıyordu
Şarkı tıngırdamana mı bozuldu? :)
Sizin konularda bi 8 aylık evlisiniz,daha sonra açtığınız konuda 7 aylık evli???
evet cocuklugum öyle gecti.Sonra annem babam ayrıldı sonra babamı kaybettim.İlgi aclığı hep olmustur.Hosuma gitmiştir çok engel omaya calıstım bu duyguya yok olmuyo..Hep yanlıs ilişkilerim oldu sırf bu yüğzden inanmk istedim inandım iki sevgi sözcüğüne kandım aldatıldım bu dürtüye engel olamıyorum birilerinn çok güzelsin demesi bbeni tatmin ediyorSiz pedagoglara guluyorsunuz ama bunlar taaa bebekligin ilk günlerinden itibaren tatmin edilemeyen sevgi ve güven duygusundan kaynaklaniyor. Annesini her istediginde ememeyen, her istediginde sarilamayan, yemegini doktugunde azarlanan, acele ettirilen, ruhsal ihtiyaçları karşılamayan çocuklar yetişkin olduklarında bu sevgi ve ilgi acligiyla bas edemiyorlar. Dönüp çocukluğunuza objektif sekilde bakın mutlaka sevildiginizden suphelendiginiz ve yuzde yuz guvende hissetmediginiz bir aile ortaminiz vardir.
Bunun farkinda olmanız çok güzel bence, psikologlar bunun için var. Asla utanmayin bu gereksinimi hissetmek sizin sucunuz değil. Ama yanlış birşey yapmamak için mutlaka destek alip bununla bas etmeyi ogrenmelisiniz
Allah akil fikir versin bide onu kullanma becerisi fln iste ne eksikse tamamlaisn en kisa zamanda insalalh :)Hayır cidden ölmüş haliyle. Benim gazetede okuduğum ölmüş babanın bedeniyle selfi çekip koyan kardeşler vardı
Evet okudum kusura bakmayin.Konularina bakarsaniz gorursunuz once 8 aylik sonra 7 aylik dedigini.
Çünkü açık yazmıyorsunuz.konu aynlış anlasıldı sadce sarkı söyledim orda dekolte yok ortada....Normaldede çok dekolte giymem ama birilernn bana bakması yada bi yerim görnse bile rahatsz olamam haz alırım bununn nesi bu kadar zor geldide anlamadınz
evet cocuklugum öyle gecti.Sonra annem babam ayrıldı sonra babamı kaybettim.İlgi aclığı hep olmustur.Hosuma gitmiştir çok engel omaya calıstım bu duyguya yok olmuyo..Hep yanlıs ilişkilerim oldu sırf bu yüğzden inanmk istedim inandım iki sevgi sözcüğüne kandım aldatıldım bu dürtüye engel olamıyorum birilerinn çok güzelsin demesi bbeni tatmin ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?