biitim bennn bitttmmmmmm

Size iyi bi ders olur bu sayede ikinizde soysal medyadan uzaklaşmış olursunuz

Şu sosyal medyada ne var anlamıyorum zaten
Herşeylerini paylaşıyorlar hic özel hayat diye bişey kalmadı herşey ortada
Yahu ben ölmüş annesinin fotosunu paylaşan gördüm daha da şaşırmam.

Yapma böle seyler. Hastalık gibi bişeyse tedavi ol.

En azından yaptığınızın doğru olmadığının farkındasınız, tedavi görseniz bu farkındalık nedeniyle daha kolay yanıt verirsiniz

Sosyal medyada teşhiri normal gibi zanneden bi sürü insan var malesef ve benim şaşırdığım eşleri de bişey demiyor. Hele su çocuklarının her halini paylaşan instamom lara akıl sır erdiremiyorum

Ölmüş derken? Sağlığında çekilmiş bi fotografiyla anmanin ne mahsuru var? Baska bir ihtimal düşünemiyorum
Hayır maalesef, tamda düşünmek istemediğiniz gibi.
Annemizi kaybettik cenazesi şu zamanda diye naaşını paylaşmış.
Birde annesini ameliyattan çıkarken çekmişti birisi. Kadıncağız daha narkozun etkisinde, ve tesettürlü bir ama ameliyat sonrası başı, bağrı açık fotoğrafı şuursuz oğlu tarafından umuma açılmış.
Allah ıslah etsin.

Kızmış baksana :) arayıp duruyormuş eşi

Konu sahibi eşin dekolteye kızmıyordu
Şarkı tıngırdamana mı bozuldu? :)
konu aynlış anlasıldı sadce sarkı söyledim orda dekolte yok ortada....Normaldede çok dekolte giymem ama birilernn bana bakması yada bi yerim görnse bile rahatsz olamam haz alırım bununn nesi bu kadar zor geldide anlamadınz

Hayatımda böyle saçma bir durum görmedim. Ne demek teşhircilik? Bir yerim açılınca rahatsız olmam birinin bakması hoşuma gider. Tamam o zaman öyle devam edin eşiniz de sizi boşasın hakkı bence. Niye evlisiniz o zaman o adamla. Tamam açık giyinilir ben de açığım ama yanlışlıkla bir yerden bir yerim görünse hemen toparlarım eşim olsa da olmasa da yanımda. Birinin bana bakmasından da çok rahatsız olurum. Sizin ki anormal bir durum. Ya yardım alın ya da kendinize çeki düzen verin.

evet cocuklugum öyle gecti.Sonra annem babam ayrıldı sonra babamı kaybettim.İlgi aclığı hep olmustur.Hosuma gitmiştir çok engel omaya calıstım bu duyguya yok olmuyo..Hep yanlıs ilişkilerim oldu sırf bu yüğzden inanmk istedim inandım iki sevgi sözcüğüne kandım aldatıldım bu dürtüye engel olamıyorum birilerinn çok güzelsin demesi bbeni tatmin ediyor

Çünkü açık yazmıyorsunuz.
Karışık ve yazım yanlışları ile dolu bir anlatımınız var.
Laf da cımbızla alınıyor.
Anlamak için soru soruyo insanlar.

Peki gerçekten güzel misiniz? Yeterince beğeni alıyor musunuz?
Tatmin oluyor mu bu yönünüz, merak ettim

Telefonu acip insatgramda soyledigim sarkiyi sadece arkadas listem goruyor ve canli yayin bitince kayit olmuyor siliniyor diyip aksam.geldiginde de asil probleminizi yuzyuze konusmalisiniz galiba

Kac yasindasiniz ve kac yillik evlisiniz? Bu sizin engel olmaya çalışmakla cozebileceginiz bisey degil. Bilincaltiniza ta bebeklikten beri islenmis seyler var. Her guzel soz soyleyene aşık da olursunuz, hayatinizin merkezine de koyarsiniz. Ama bi sure sonra o tek kisi sizi tatmin etmez ve yeni arayislar yeni begenilere ihtiyac duyarsiniz.
Bunun üstesinden tek basiniza gelemezsiniz. Esinize haksizlik etmemek ve en onemlisi kendinize olan sayginizi kaybetmemek için mutlaka yardim almalisiniz

Acilen tedavi olmalısınız. Şarkı söylemenize bir şey diyemem ama teşhircilik konusu boşanma sebebi bence!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…