- 23 Eylül 2013
- 25.361
- 52.580
- 798
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Ben zaten videoda dekolteliydin demedim kikonu aynlış anlasıldı sadce sarkı söyledim orda dekolte yok ortada....Normaldede çok dekolte giymem ama birilernn bana bakması yada bi yerim görnse bile rahatsz olamam haz alırım bununn nesi bu kadar zor geldide anlamadınz
konu aynlış anlasıldı sadce sarkı söyledim orda dekolte yok ortada....Normaldede çok dekolte giymem ama birilernn bana bakması yada bi yerim görnse bile rahatsz olamam haz alırım bununn nesi bu kadar zor geldide anlamadınz
Evet makyajin igrenc derdim ben olsam hic sevmem ovgu almaya calisan tiplerden.Benim yengemde de var bu. Nasıl diyim çocuğunu okula almaya gidecek ya o zaman bile yarım saat önceden hazırlanmaya başlar. Okul yürüyerek 1 dakika mesafede. Camdan baksa görüyor yani. Kaslarini boyar fondotenini surer maskara surer sonra da makyaj yok yüzümde der bizim inandığımızı sanırbi ara instagrama garip fotolar yukleyince dayım kapattırdı şimdi de gizli bi instagram açmış anormal anormal şeyler payaldip iltifat almak için moralim bozuk birileri güzel bir şeyler söylese falan yazar. Düğüne falan gidince herkese sirayla makyajimi çok mu kötü hiç igrasmadim bugün yaa der tek amacı iltifat almak. Yapılır bilmiyorum o yıllardır böyle
Arkadaslar hemen konuya giricem çok kötüyüm zaten esimle sorunlarımız var ve sanırım bu son yani kafam durdu.Ben de şöyle bi durum var hastalık belki engel oamıyorum dürtülerime çalma hastalığı gibi bu bi dürtü olmuyo engel olamıyorum napımsda...Beğenilme arzsu....kendini gösterme karsı cinsten yani.Engel olamıyorum bu dürtüye.Birinin ilgisiniçekmek vegenilmek hatta bi ara teşhriclik vardı azaldı.Esimde bana hiç iltifat etmiyo ne bilim beğendiğinni söylemiyo falan bu bnde bu arzuları hortlattı.Bugün instagrama girdim canlı yayına bağlandım ve sarkı söyledi......ve esim görmüş nerden bilebilirdim ki onunda baglanacagını.sesimi göstermek kendimi göstermek begenilme arzusu engel olamıyorum buna.Ve esşim daha öncede böyle seyler yakaladı ve sanırım bu sıondu şu an mesejlar atıyo cevap vermiyorum arıyo acmıyorum napıcam ben napıcammmm Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?