biitim bennn bitttmmmmmm

Ben zaten videoda dekolteliydin demedim ki
Eşin dekolte giyerken sorun çıkarmıyor şarkı söylerken niye çıkarıyor diyorum
Ayrıca teşhir ediyordum kendimi sonra azalttım diyen sensin...şimdi nasıl oluyor da az dekolte giyiyordun?
Meaela ben göbeği açık gezer severim şimdi bende mi teşhirci oluyorum ya da az dekolte giyen herkes mi teşhirci
Önce bi ifade et kendini

Ne değişik insanlar var ya şu hırsızlık yapma hastalığını falan es geçiyorum o gerçekten hastalık. Ama diğerleri öyle değil. Bence tamamen sizden kaynaklı.

Kendini kime gosfermeye calisyorsun.evlisin teshiri kocana yap.basin belaya girer sonra kotu niyetli insanalrin oldugunu unutma

Benim yengemde de var bu. Nasıl diyim çocuğunu okula almaya gidecek ya o zaman bile yarım saat önceden hazırlanmaya başlar. Okul yürüyerek 1 dakika mesafede. Camdan baksa görüyor yani. Kaslarini boyar fondotenini surer maskara surer sonra da makyaj yok yüzümde der bizim inandığımızı sanır bi ara instagrama garip fotolar yukleyince dayım kapattırdı şimdi de gizli bi instagram açmış anormal anormal şeyler payaldip iltifat almak için moralim bozuk birileri güzel bir şeyler söylese falan yazar. Düğüne falan gidince herkese sirayla makyajimi çok mu kötü hiç igrasmadim bugün yaa der tek amacı iltifat almak. Yapılır bilmiyorum o yıllardır böyle

Bunu ( teşhirciligi) bir erkek yapsa adami yerden yere vururduk
Tedavi olun lutfen normal davranislar degil bunlar...

Evet makyajin igrenc derdim ben olsam hic sevmem ovgu almaya calisan tiplerden.
Bir arkadasimda guzelmiyim diye sorardi goreceli kavram bana guzel gelen baskasina cirkin gelebilir derdim

Dekoltem yok diyorsunuz sadece sarki soylemissiniz telefonlardan kacacak bisey yokki. Canim sıkıldı,soyledim dersiniz. Telefonu acsaydiniz belki esiniz "hayatim cok guzel soyledin"diyecekti. Acmayinca sinirlenmesi normal.

Baba figuru eksikliğinden dolayi ilgi acligini cok gordum, uc dunyalarda yasayan insanlar tanidim. Bu yuzden tedavi olmanizi oneririm

Kocanın bu yazdıklarını okumasını isterdim...

Bence de bittin sen

O ses Tükiye'ye katıl belki meşhur olursun parayı da kırarsın eşin de kızmamış olur. Neyse sen evden kaç en güzeli :)

Konu sahibi arkadasa
Iyi niyetinizden yardimci olmaya calisip tedavi ol diyorsunz ama yormayin kendinizi
Umrunda bile degil onun
Kendi haline birakin kızçe yi.

Yuvanın eşinin değerini bilmelisin. Eğer mutlu değilsen ayrıl.Anladığım kadarıyla rahatlık batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…