bikaç saat ortalıkta olmayan sevgili..

Şaka mısın? Adam birey olarak var olamayacak mı? Hep sana mı çalışacak? Senden ayrı 3 saatlik bir hayatı olmayacak mı? Sert olduğumun farkındayım ama kusura bakmayın konu açacak kıvama gelmişsiniz çok saçma

Adamları sıkıyorsunuz sonra vay efendim benden ayrıldı. Napsın boynuna tasma takıp eline mi versin

1. Aldamayı affettigine gore 2. Defa Aldatsa nolacak ki madem ayrilmiyorsun bari kurclama birak aldatsin :)

Canım sen de konuya eklesene ayrıntıları, daha önce aldattı diye... O zaman yorumumu değiştiriyorum.
Evli değilsin ki çocuk mu var niye ayrılmıyorsun diyelim.. Gidecek yerin yok mu diye soralım da üzülelim sana...
Yok çok aşığım aldatılsam da ayrılamıyorum diyorsun madem, benim de sana iyi bir haberim var, aynen böyle devam edersen, bu adam ömrünü törpüleye törpüleye aşk meşk bırakmayacak sende, böyle seviyorum ayrılamıyorum dertlerin de kalmayacak :KK51:

Konu sahibi, konunu sonuna kadar okudum ve sana bir şey sormak istiyorum.Ayrılmak için neyi bekliyorsun?

iyi geceler kızlar..sizin sevgiliniz 3-4 saat ortalıkta olmasa.yazdıgınız şeyi görmese,ve siz telefonun sürekli yanında oldugunu bilseniz ne düşünürdünüz? ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
fazla takma derim ben. bu kadar bunaltırsan çocuk senden kaçar

Böyle bişeyi dert etmem.Uyumuştur bi sorun vardır dalmıştır muhabbete filan normal.Beni kasmaz.

haklısınız.nedense ayrılacak gücü bulamadım.en ufak şeyde ağlıyorum zaten.sormayın kendimi yiyip duruyorum.bu eziyetin ayrı bi boyutu.ayrılmamakla cezamı cekiyorum:/
Kendine eziyet etme ayrıl canım benim.. bi zaman sonra soğuyacaksın zaten ve ne safmışım mecbur etmişim bu herife kendimi diyceksin.. güven bitmiş yıkılmış hiçbi şey yapmasa bile her fırsatta ilk aklına bi halt yiyo diye gelcek.. evli değilsin çocuğun yok çekicek bi durumun yok defet kafanı taşlara duvarlara vurup pişman olmadan yapan hep yapıyo çünkü ne yazık ki

Daha önce aldattığını ilk mesajına yazsaydın daha iyi olurdu.
İnsanlar ona göre yorum yapardı.
Ben her gece sessizliğe gömülüyor deyince adam evli mi acaba diye düşündüm ilk başta. Ayrıntı vermeyince böyle oluyor.
Hala bu adamla berabersen böyle şeyleri dert etmiceksin. Karakteri ortada.

Aldatmış insan, bir kaç saat değil, bir kaç ömür ortalıkta olmasın zaten. Kimseyi kontrolle, göz hapsiyle insana çeviremezsiniz. Adamın yapısında şerefsizlik var, böyle biriyle mutluluk şansınız var mı sizce? Umarım kendiniz için en iyisi yapar, koyarsınız g.tüne tekmeyi. Yoksa hayatınız böyle şüpheyle, mutsuzlukla, kendinizi yeyip bitirmelerle geçer gider.

başına bi iş gelmiş olmasından değil de direkt aldatılmaktan şüpheleniyosanız siz de sorun var demektir.

iyi geceler kızlar..sizin sevgiliniz 3-4 saat ortalıkta olmasa.yazdıgınız şeyi görmese,ve siz telefonun sürekli yanında oldugunu bilseniz ne düşünürdünüz? ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
oyle bir lüksü var. maalesef. üzgünüm.

Aldatmış insan, bir kaç saat değil, bir kaç ömür ortalıkta olmasın zaten. Kimseyi kontrolle, göz hapsiyle insana çeviremezsiniz. Adamın yapısında şerefsizlik var, böyle biriyle mutluluk şansınız var mı sizce? Umarım kendiniz için en iyisi yapar, koyarsınız g.tüne tekmeyi. Yoksa hayatınız böyle şüpheyle, mutsuzlukla, kendinizi yeyip bitirmelerle geçer gider.
çok doğru diyorsunuz.geri dönmek istemekten korkuyorum.kendime bi inanabilsem kararım belli aslında..

Adam uyuyamazmi veya arkadaşlarıyla,ailesiyle sohbete dalmış olamaz mi? Sevgili demek telefon başında nöbet beklemek mi? Kuzum abartmayın.
Hayatını size endeksli yaşayamaz. Ayrı bir birey,insan...sıkmayin bu denli...

sevgili bu 3-4 gün bile ortada olmama hakkı var

evli isen 3-4 gün habersiz ortadan kaybolunmaz ama evli biri için de 3-4 saat kaybolmak normla ki

ben de kaybolurum ulaşılamam mesela

sen teli gördüğümü düşünürsün de görmem

hatta ben sana bir anı anlatayım

eşimi aradım saat 11.30 ben geri dönüyorum dedim

nereye gittin ki dedi

sabah ondan erken çıkıp şehir dışına gitmiştim de dönüyorum diye haber vermiştim yani adam yokluğumu fark etmemiş ki

Back
X