- 3 Temmuz 2016
- 18
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi ayyparcasiblue
-
Valla canım bende istiyorum lazeri ama nerde arasın bende o para ağda yapabilmem bile bi başarı amaOff param çok olsa lazere gidip kurtulmak istiyorum hayırlısıyla ağda ile uğraşmak zor
Lazer Bikini bölgesi ve koltukaltı bölgeleri çok iyi sonuç veriyorValla canım bende istiyorum lazeri ama nerde arasın bende o para ağda yapabilmem bile bi başarı ama
Ileride giderim belki o paralar birikebilirseLazer Bikini bölgesi ve koltukaltı bölgeleri çok iyi sonuç veriyor
Kız eldivenle nasıl alıyorsun içim gidiyor kalıp ağdaylada elimle cektiğimden derim gider diye içim kopuyor nasıl cesaret edicem bilmiyorum...Ayy off aynen benimde ben hiç jilet sürmedim. Bazen eldiven bazen ağda
Evet ya özellikle yazın iç çamaşırın geçti yerler beni tahriş oluyor bepaten tada hametan sürmeden ne uyuşabilirim nede yürüyebiliyorum umarım işlerim rast giderse ilk işim lazerOff param çok olsa lazere gidip kurtulmak istiyorum hayırlısıyla ağda ile uğraşmak zor
O bile benim için kafi eşim ufacık bir kıla bile söylenir kendi kıllarına bakmazLazere 18 aydır gidiyorum tamamen bitme diye bişey olmuyo kızlar sadece üst kısımda sonuçlar iyi alt kısım sadece azalıyor
Canim senin daha önce mesajını dolunay epilasyonunda gördüm sanırım bende başlamak istiyorum nasıl sonuç alabildinmiO bile benim için kafi eşim ufacık bir kıla bile söylenir kendi kıllarına bakmaz
Benim de teyzem gidiyor ama uzun sürede çıkıyor en azından diğerlerine göre kat kaaaaaat iyiLazere 18 aydır gidiyorum tamamen bitme diye bişey olmuyo kızlar sadece üst kısımda sonuçlar iyi alt kısım sadece azalıyor
Evet Can'ım aldım ama artık iyice yok olmasını istiyorum hem dolunay hem lazer çok dağa işe yarar diye düşünüyorumCanim senin daha önce mesajını dolunay epilasyonunda gördüm sanırım bende başlamak istiyorum nasıl sonuç alabildinmi
Canim bende öyleydim aşırı korkuyordum ama en azından üst bölgeyi hallettim kalıp ağda nin pudrali olanını al bir dene küçük bir bölgende ne zararı olucakayy bende bikini bölgesine jilet yapanlardanım. nefret ediyorum ya kıldan. nasıl yapıyosunuz ağdayı nasıl nasıl.. deli olcam özellikle yazın daha bi miğde bulandırıcı kıllar.
Evet canım lazerden bende olumlu sonuç olan çok kişiyi duydum para olsa da bende yaptırsam.. Dolunay epilasyonunu bende takip ediyim bundan sonra ondan da sonuç alırsam benden mutlusu olamazEvet Can'ım aldım ama artık iyice yok olmasını istiyorum hem dolunay hem lazer çok dağa işe yarar diye düşünüyorum
Nasıl yaniEvde lazer al ugrasma agdayla
İnşallah en kısa zamanda paralanırız Can'ım benimEvet canım lazerden bende olumlu sonuç olan çok kişiyi duydum para olsa da bende yaptırsam.. Dolunay epilasyonunu bende takip ediyim bundan sonra ondan da sonuç alırsam benden mutlusu olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?