gel ben seni cesaretlendireyim benimde zamanında sevgilim cesaretlendirmişti benim kuaföre götürürüm hiçte utanmazsın kadın alışık çünkü sende bi kere gitmeyle alışırsın bende asla açmam diyordum sende izmirdesin bana yakınsan seninle gelirim canım benim kuaföre
PEKİ KIZLAR KUAFÖRDE BİKİNİ BÖLLGESİNE AĞDA YAPTIKLARINDA HERHERİNİ TEMİZLİYOLARMI ÇOK HASSAS BÖLGELER WAR ACIMIYOMU AY NE CESARET KORKMUYOMUSUNUZ :1shok::1shok:
cnm bayan goruyo ama sonucda annem fln alıoodu bnmkını bende bı kere arkadasımın almıstım gunaha gırdık demekkı tuh bee
Ama insan annesinden utanmazmı? Valla bence kuafördekilere açılabilr sonuçta onlar iş olarak görüyor bunu..
PEKİ KIZLAR KUAFÖRDE BİKİNİ BÖLLGESİNE AĞDA YAPTIKLARINDA HERHERİNİ TEMİZLİYOLARMI ÇOK HASSAS BÖLGELER WAR ACIMIYOMU AY NE CESARET KORKMUYOMUSUNUZ :1shok::1shok:
Kuafördeki bunu kendi isi olarak görüyor olabilir ama sen mahrem bölgeni keyfi aciyorsun orda..Kadinlar arasindada bir sinir olmali diye düsünyorum...Benim bildigim kadariyla mahrem bölgeleri bir baska bayana göstermekte haram/günah..hele hele bikini bölgesi!! Kötü Kazen
Saglik konulari farkli tabi...jinekolog´da tedavi amacli filan mesela..!
Bu gibi degerler kayip oluyor artik sanki...kolaylik diye her yola basvurulacak nerdeyse..!
Neticede bu gibi kararlari herkes kendi vicdani ile bagdastirmali....:bbo:
İnanın duygularıma o kadar tercüman oldunuz ki! :1hug: Yazdıklarınızı okuyunca çok hem de çok mutlu oldum çünkü artık kimse böle düşünmüyor,hatta böle düşünenleri kınıyorlar çünkü yaptırmayan deil yaptıranlar çoğunlukta,benim gibi düşünen bulamıyorum,yani ben bu günlere geldiğimize inanamıyorum,rahatlık ve tembellikten bayanlar en özel yerlerini bi başkasına açıolar hem de bütün ayrıntılarına kadar ve bi başkası da oraya ağda yapıo yaa şaka gibi gerçekten,inanılır gibi deil,ben evde kendim sir ağdayla,ameliyat eldiveniyle flan bi şekilde hallediyorum,asla kuaföre gitmedim gitmem de,Allah muhtaç da etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?