- 16 Haziran 2008
- 312
- 0
- 116
bunun durumu aşmaktan başka bi alakası yok bn şimdi utanıyorum ama bikaç sefer gitsem cesaret etsem belki hiç utanmıcam çekinmicem çok yanlış düşünüyosunuz bu tembelliğe yada ardamarının çatlamasına bağlı bişey deil sonuçta hiç mi doktorlara açmadınız oranızı buranızı buda sonuçta böyle bi mesele
ağdacıya gitmek herkesin kendi tercihi...karşıdaki insan sapık olmadığı sürece bir sorun yoktur diye düşünüyorum..ayrıca eve gelen ağdacılarda var..ve onlar okadar alışmış kii aynı lazer epilasyon yapanlar gibi onlar da ağda ile alıyor hiçbir fark yok...her görüşe saygım var ayrıca birilerini yargılamak için yazmıyorum bunu....
şunu da anlatayım her ağdacı güvenilir değil sonuçta oralar da bir ticaret merkezi..annem cildiyeci ve en son şahit olduğu bir olayı anlatayım..
adananın en gözde-lüks semtlerinden birinde bir ağdacıya giden genç kızın tüm bölgesini hayat kadınlarında olan hastalıktan bulaştığını ancak astanede dr muanesinde öğreniyor..ayrıca ağda yapan yer bunu hiçbir şekilde kabul etmiyor ve kızı suçluyor..
sonuç: genç kız--''ben bunu evlendiğim insana nasıl anlatacağım ve ben nasıl evleneceğim diye ağlıyor:...'''
en iyisi evde en güvenilir yollardan kendimiz yapmak açıkcası herşeyden önelisi en sağlıklısı....
Ağdacıda yaptırıp yaptırmamak kişinin tercihine kalmış.Günah oluşuna gelince,bu da bizi ilgilendirmez.Ben de doğru olmadığını düşünüyorum.Ama çevremde giden insanlar da var ve memnun olduklarından bahsediyorlar.Ne olursa olsun evde kendim halletmeye çalışıcam...:1rolleyes:
Evet, insan kuaföre yaptirtmiyorum demeye cekinir oldu artik...Ar damarimiz bu kadarmi catladi?? Ben bilmiyorum...Tasvip edilecek bir yanida yok zaten bu uygulamanin..Neticede günah olani birseyi mesrulastirmaya calismayalim...Kendimizi kandirmayalim..! Rahatlik ve tembellikte bir yere kadar..!!
Tabi bu yine benim sahsi düsüncem..kimse kizmasin sakin..!
a.s.[/QUOT
Ağdacıya gidenler ar damarı çatlamış mı oluyor ??? Bu ne kadar saçma sapan bi üslup. :mymeka:
Ağdacıya gidenler ar damarı çatlamış mı oluyor ??? Bu ne kadar saçma sapan bi üslup. :mymeka:
Hayır şekerim,özel bölgesini ağdacıda aldıranlar için konuştu arkadaş,sonuçta kimi insan bayan jinekoloğa bile açamazken bazılarının ağda için genital bölgesini hiç çekinmeden sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar teşhir etmesi kolay deil yani,arkadaş da bunu demek istedi ben de kendisine canı gönülden katılıyorum,sonuçta bunu asla kabullenemeyenler de var bizim gibi şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?