Bikini izi

Size normal bir durum sanırım bana değil herkesin inancı kendine .. kimsenin hayatı ve günahı zerre ilgilendirmiyor bni haydi iyi sohbetler size
O zaman gerçekten ilgilenme ve neyin günah neyin sevap olduğunu yazma gereği duyma. Günahın veya sevabın hesabının verileceği mercii sen değilsin

Bikiniyi mikiniyi bilmem de, bakis aciniz uymuyorsa yurumemesi daha hayirli..
Hem yalan soyleyince hic rahatsiz olmayacak misin yani?

Fikir ayriligi var diye ailenin istedigi gibi yasayamazsin tamam da sevgilinin istedigi gibi neden yasiyosun.onunla da pekala fikir ayriligin var.cok ilginc.sen bi bikini icin iliskim bitmesin diye dusunurken sevgilim dedigin adam bi bikini icin iliski bitiriyo.bu ne yaman celiski.bu adamin seni zerre kadar sevdigi yok.sevse bu kadar kolay harcamaz bi iliskiyi kusura bakma.

Hem bu bikini izi nasil gozukecek.yazik ediyosun kendine. ..

Reactions: KV_
İkisininde istediği gibi yaşamıyorum ikisinede gerektiğinden fazla bilgi vermiyorum fikir ayrılığından dolayı. Ama alıştırıyorum yavaş yavaş benim gibi düşünmesini sağlıyorum. Sevdiğini bilmesem zaten durmam yanında uğraşmam. bildiğim için yapıyorum

kafayı yedi son bi kaç aydır. Bende yedim artık şuan istediği kişiye baksın yeterki bana karışmasın diye düşünüyorum ki normalde çok kıskanç bi insanım
Sen bilirsin secimlerinde tabiki ozgursun ama evli çocuklu bir bayan olarak benden sana tavsiye, en en modern erkek bile evlendikten sonra daha maço, daha ilkel bir formuna dönüşüyor kendince. Bu adami hayat boyu istiyorum diyorsan muhtemelen cok daha saçma kısıtlamalara maruz kalmaya kendini hazırlamalısın.

Bu yüzden çocuk yapmıyorum.

nü güneşlen.
annenle babanla tatildesin, şımartmayın şu adamları.
benim yanımda giyebilirsin ne demek ya.

Son düzenleme:
Bikini izine aç bakacam mi diyecek
İçin rahat etmeyecekse giyme.
Sonuçta sorta izin çıkmiş şort giy. . .
:)

denize gidiyorum sonuçta napıyım o kadar gün

Hah işte bunu bana değil sevgilinize söyleyin. Yok söyleyemiyorsanız adamın dediğini yapın.

Öyle "sevgilim bikini giymeme izin vermiyor ama ben giyeceğim nasıl yalan söylerim" riyakarlığına girişmeyin.

Demirden korkuyorsanız trene binmeyin. Bu kadar basit.

Açıp göstermediğin sürece bikini izini nerden görecek ki ?

işte bunlar hep sevdiğinden yapıyor değil mi seni çok seviyor.

böyle erkekleri ve onların dediklerii yapan kızları görünce kendi nişanlıma acıyorum gerçekten.
fiziğime yakıştırmadığımdan dolayı bikini giymem ama mayomun göğüs dekoltesi biraz fazla ki ben bile rahatsız oldum ama yapacak bişey yok aldım giyeceğim dedim. adamla iki gün denize gittik, iki gün boyunca bana ya bu nasıl mayo böyle diye homurdandı hiç de kaale almadım kendi kendine sustu..
daha bikaç gün önce şu gömleğin üst düğmesini ilikle, çok açık önü yaa diye homurdandı durdu ben de darlayamam kendimi bu sıcakta dedim iliklemedim düğmeyi yine sustu..
bu sebeple bana ayrılırım senden dese ayrıl derdim, zira bu alt tarafı tatil, aman ya bi bikini idare ediveriyim denecek bişey değil. bu düşüncene saygısızlık ve ortada o kadar da büyük bir aşk olmadığının göstergesi bana göre.
konu sahibi, sen adamabikini giymeyeceğim dedikten sonra istersen bin faktörlük güneş kremi kullan ve hiç bir iz kalmadan yanına dön, adamın egosu bir kere şişmiş olacak ve sen onun istediğini yapmış olacaksın onun gözünde. bundan sonra değiştiririm kısmı da hikaye, bir kere tamam dedikten sonra değişmez. ya çok seviyorum diyip bikiniden vazgeçeceksin ya da şimdiden bikinini giyip izlerini gözünün içine sokacaksın. hem bikini giyip hem ona izini göstermemek anlık olarak seni kurtaracak, gelecekte değişecek hiçbişey olmayacak..

kıskınıyı çinki bını aşık triplerini bi bırakın Allah aşkına o kim oluyor da bikini giymene karışıyor. Kendisi her bikinili bayana hallenecek kadar ahlaksız olmalı ki diğer erkekleri de böyle sanıyor

30 yaşında 3 yıllık evli bir kadın olarak ben de bişeyler yazayım
Üniversite hayatımın bir döneminde senin bu sevgilin gibi kıskanç bir ruh hastası ile birlikteydim ve hayatımı cehenneme çevirmişti.
En basitinden aklıma gelen yazın bir avukat yanında staj yapacaktım 3. sınıfta, erkek olmasın diye kıyameti koparmıştı salak..
Ben erkek avukat yanında yaptım tabi.. Çoğu zaman sözünü dinlemedim tabi ama düşünüp pişman olduğum o kadar çok şey var ki keşke dinlemeseydim sözünü diye..
Ama bu bana ders oldu eşimi asla karıştırmadım hayatıma. Kaldı ki kendisi de çok şükür kıskanç biri değil ve karışmaz
Demem o ki üni yılları insanın en güzel yıllarından.. Geriye dönüp baktığında keşke taviz vermeseydim pişmanlığını yaşamanı istemem
O çocukla evlenmeyeceksiniz muhtemelen çünkü sanırım daha 20 yaşında falansın.. Üni yıllarını kıskanç bir zibidinin egosu altında yaşama
Nişan falan demişsin rica ediyorum üniversite okurken daha 20 yaşındayken bu olaylara girişme
İnsanın düşünceleri fikirleri yıllar içerisinde çok değişiyor.. Bence mesleğini eline aldıktan sonra böyle ciddi durumlara giriş
Güzelce tatilini yap, istediğini giy ve asla hesap verme
Zaten böyle kıskanç bi insanla ayrılman en iyisi olacak inan bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…