- Konu Sahibi forestfruitcake
-
O zaman gerçekten ilgilenme ve neyin günah neyin sevap olduğunu yazma gereği duyma. Günahın veya sevabın hesabının verileceği mercii sen değilsinSize normal bir durum sanırım bana değil herkesin inancı kendine .. kimsenin hayatı ve günahı zerre ilgilendirmiyor bni haydi iyi sohbetler size
Bikiniyi mikiniyi bilmem de, bakis aciniz uymuyorsa yurumemesi daha hayirli..Ben geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?
Fikir ayriligi var diye ailenin istedigi gibi yasayamazsin tamam da sevgilinin istedigi gibi neden yasiyosun.onunla da pekala fikir ayriligin var.cok ilginc.sen bi bikini icin iliskim bitmesin diye dusunurken sevgilim dedigin adam bi bikini icin iliski bitiriyo.bu ne yaman celiski.bu adamin seni zerre kadar sevdigi yok.sevse bu kadar kolay harcamaz bi iliskiyi kusura bakma.Daha önceden böyle bi konu yüzünden bisürü kavga ettik ve en sonuncusunda ayrılmıştım. Sonra yapamadık barıştık bende artık kavgayla değil yavaş yavaş empoze etmeye karar verdim fikirlerimi, böyle daha çok işe yaradığını farkettim. Aldığım kararların arkasındayım ama bunu inatçı bi insana kavga gürültüyle değil alttan ve zamanla kabul ettirmek daha mantıklı.
Babam konusundada onun yapısı böyle bişeyi kabul edicek bi yapıda değil. İlerde birlikte yaşıcağım kişi o olmucağı için bu konuyu bilmesinede gerek yok, özel hayatım sonuçta. Fikir ayrılığımız var diye de ailemin istediği gibi yaşayamam. Ayrıca kendiniz hayatınızda hiç yalan söylemediniz mi çok merak ettim?
İkisininde istediği gibi yaşamıyorum ikisinede gerektiğinden fazla bilgi vermiyorum fikir ayrılığından dolayı. Ama alıştırıyorum yavaş yavaş benim gibi düşünmesini sağlıyorum. Sevdiğini bilmesem zaten durmam yanında uğraşmam. bildiğim için yapıyorumFikir ayriligi var diye ailenin istedigi gibi yasayamazsin tamam da sevgilinin istedigi gibi neden yasiyosun.onunla da pekala fikir ayriligin var.cok ilginc.sen bi bikini icin iliskim bitmesin diye dusunurken sevgilim dedigin adam bi bikini icin iliski bitiriyo.bu ne yaman celiski.bu adamin seni zerre kadar sevdigi yok.sevse bu kadar kolay harcamaz bi iliskiyi kusura bakma.
Hem bu bikini izi nasil gozukecek.yazik ediyosun kendine. ..
Sen bilirsin secimlerinde tabiki ozgursun ama evli çocuklu bir bayan olarak benden sana tavsiye, en en modern erkek bile evlendikten sonra daha maço, daha ilkel bir formuna dönüşüyor kendince. Bu adami hayat boyu istiyorum diyorsan muhtemelen cok daha saçma kısıtlamalara maruz kalmaya kendini hazırlamalısın.kafayı yedi son bi kaç aydır. Bende yedim artık şuan istediği kişiye baksın yeterki bana karışmasın diye düşünüyorum ki normalde çok kıskanç bi insanım
Babamla ne alakası varki. Sonuçta ömrümün sonuna kadar babamla yaşamıycam kendisi beni yetiştirme görevini tamamladı gerisiyle ilgili herşeyi bilmesine gerek yok bence. Ve takla atmıyorum onun istemediği bişeyi yapıcağım için bilmesini istemiyorum
denize gidiyorum sonuçta napıyım o kadar gün
Ben geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?
işte bunlar hep sevdiğinden yapıyor değil miçok konuşmaya çalıştım sen kişiliğimi değiştirmeye çalışıyosun böyle yaparak dedim ama başkalarının sana bakmalarını istemiyorum aklım kalıyo olmaz falan diyo her seferinde. Bende öyle düşündüm ama bi haftalık tatil için değer mi dedim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?