- 8 Haziran 2023
- 2
- -2
- 6
- 39
- Konu Sahibi mervecoskan
-
Model olsun diye bırakan var. Ama bunu daha çok yabancılarda gördüm. Bu üye beni erkek olma hususunda şüphelendiriyor.Hepsini alıp temiz olmak verken neden
Daha bikini bölgendeki kıllarınla alakalı. kaç konu açacaksın sabah sabahKızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
Sabah sabah ne kıl konusu. Git kuaföre ağda yapsın çocuğun önünde cebelleşeceğineKızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
Olabilir bence de pamukModel olsun diye bırakan var. Ama bunu daha çok yabancılarda gördüm. Bu üye beni erkek olma hususunda şüphelendiriyor.
Ben de şikayet ettim de erkekse bile 6 yaş çocuğunu ne mantıkla dahil etmiş bu fantezik sorularına, iğrendimModel olsun diye bırakan var. Ama bunu daha çok yabancılarda gördüm. Bu üye beni erkek olma hususunda şüphelendiriyor.
O kadar çoklar ki. Eğitimli, elit her gruptan beklemediğimiz insanlardan çıkabiliyor.Ben de şikayet ettim de erkekse bile 6 yaş çocuğunu ne mantıkla dahil etmiş bu fantezik sorularına, iğrendim
Ayyy o stil eskide kaldi çok demode artık yeni trendt küt saç modeliKızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
Kızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?